Ktorý je ten pravý?

Príspevok v téme: Ktorý je ten pravý?
Mia1220

Takže môj problém... Poznám sa s chlapcom pomaly pól roka. Stretávame sa veľmi sporadicky, no napriek tomu je do mňa zamilovaný. Mali sme spolu párkrát aj milostný pomer. Je však ťažká povaha, veľmi tichý chlapec, hanblivý. Nikdy nenapísal prvý, skoro nekomunikoval ani ma nezavolal von. Tak nejak som v tom našom "vzťahu" nosila nohavice ja. No lenže, ako viete, láska je slepá a nejak som si to nebrala, napriek tomu, že som vedela, že takto to nechcem. Lenže pred časom sa v mojom živote ukázal chalan, ktorý má všetko to, čo mi u toho prvého chýba. Je veľmi ukecaný, sebavedomý, nebojí sa ma dotknúť. Zo začiatku som s ním nechcela nič riešiť, pretože som cítila istú oddanosť k tomu prvému, no nakoniec ma ukecal na kávu. Dopadlo to tak, že som sa s ním cítila veľmi dobre a padla aj pusa. Tomu prvému som odmietla ja písať, ako prvá, že keď mi nenapíše, tak bude všetko jednoduché a nejak sa to samo uzavrie. Lenže po našom druhom stretnutí s novým chalanom sa ozval a mňa prepadli neskutočne výčitky, pretože viem, čo ku mne cíti. Napriek tomu som si povedala, že dôležitá som ja a moje šťastie a že sa s tým prvým porozprávam a poviem mu, že som z nášho vzťahu unavená a že to nemôže pokračovať. Lenže tento nový chalan sa ukazuje ako extrémne zložitý. Nechce vzťah, má depky, žiarli. A ja neviem či pri mojom živote mám ešte energiu riešiť problémy niekoho iného. A tiež som veľa myslela na prvého, čo ku mne cíti, že sa poznáme dlhú dobu, bol môj prvý... Prišla som v podstate na to, že ho ľúbim, no nie som šťastná, čo pri tom druhom je to presný opak. Som šťastný i keď ho neľúbim. Viem, že sa musím nejako rozhodnúť, pretože ani jeden z nich si toto nezaslúži, no hrozné je, že keď sa rozhodnem akokoľvek... Tak jednému z nich ublížim a tiež mám strach či bude moje rozhodnutie správne

Carie

Ani jeden z nich nie je ten pravy. Niekedy hladanie toho praveho trva dlhsie ale oplati sa radsej si nezacinat vztahy ktore uz na zaciatku vies ze nikam nepovedu a skor ci neskor skoncia. Ukonci to s nimi oboma a bud nejaky cas sama. Ani jeden sa k tebe nehodi a trapila by si sa nech by si sa rozhodla pre hociktoreho. Ten druhy vztah ani nechce tak co by si pre neho bola, kamaratka s vyhodami? Ak chlap s tebou nechce vztah uz na zaciatku tak ho nebude chciet nikdy. Bola by si len docasnou kamaratkou kym nenajde tu pravu. A ten prvy, skoda slov. On nema vlastny nazor, nechce robit ziadne rozhodnutia, vsetko by za neho mali riesit ini. Ani len ozvat sa a pozvat partnerku na rande nie je schopny nieto este vymysliet program. Su zeny co im takyto vyhovuje, extremne dominantne zeny co sa neznesu v nicom prisposobovat niekomu a vsetko musi byt podla nich. Takemuto muzovi tiez takato partnerka max. vyhovuje lebo vsetko za nich rozhodne a oni nemusia ani rozhodovat ani rozmyslat. Najdi si muza co bude zdravo sebavedomy a bude sa k tebe hodit.

ahjajjaj

ahoj mia, u nikoho nenájdeš dokonalý súlad, takže vždy bude na mieste istá dávka zhovievavosti. Ani Ty predsa nie si dokonalá. Ten druhý nechce vzťah. Tým pádom ho možno vyradiť. Ostáva Ti teda ten prvý, s tým, že ho necháš, nech Ťa dobýja trochu viac on, nech sa viac ozýva on. A uvidíš, ako sa vykryštalizuje situácia, či vieš byť zhovievavá voči jeho chybám, alebo nie. S tým druhým by si bola šťastná iba krátkodobo.