Odpustenie ako na to

Príspevok v téme: Odpustenie ako na to
Klaudia 456

Mam vztah. Sme v nom 3 roky. Moj partner nepochadza z ukazkovej rodiny. A prejavilo sa to samozrejme pri tazkych situaciach - pri hadkach. Casto svojimi slovami ublizoval hlboko a uz ked to neviete zastavit a pocuvat chcete ujst alebo prestat. Vzdy to skoncilo tak ze tu budes sediet a to pocuvat nech ta to boli ako mna, tak ze ma drzal a nechcel pustit. Cize mala som z toho aj modriny alebo vyhrozoval. ANOO ANOO hlupa krava ked si ostavala a dokonca som mu to ani nevycitala. este vacsia krava :DD. Pomedzi to sme isli spolu do Nemecka. On studuje ja pracujem. Ja jazyk neovladam. On sa dost zmenil akoby zosilnel a ziskal viac sebavedomia a odpustil si za vsetky veci. Ja tu nemam dobre podmienky takze som ja teraz na tej lodi na ktorej bol on. A stala sa situacia, kde mi pukli nervy. (nie prijemna praca, bez priatelov, a podpory, vztah hojdacka). Vypisoval si s niekym a nazlostila som sa ze ma to boli. Proste hnev a ziarlivos z toho vsetkeho. A chcel ma chytit aby som uz nekricala ale ja som chcela aby vedel co si myslim (poznate to heh) a jak ma cel odtiahnut prec do izby. Bojovala som a trucovala. Poskrabala som ho na tvari a ja som si to neuvedomila zo zaciatku ze ot az tak robim. Az potom ked mal skrabance. Bolelo ma to. A nevedela som si zato a ani neviem odpustit, ze som urobila taku chybu a precoooooo hlavne. Nechcem byt taka, ale je to tu. Nenavidim sa zato. A pocuvam to dodnes ked som sa k tomu vratila a ospravedlnila, dozvedela som sa len, ze zbila si ma ale ja teba nie, jedine som ta drzal lebo co si robila. (chcela furt odist z boja) Este potreboval podrporu, ktoru dostal z druhych stran, ze on je dobra osoba a ja potrebujem remen a nahubok, co mu pomohlo byt este nad vecou....O to horsie. Proste sa to dotyka aj vasho ega. Neviem ako si odpustit za tu chybu. Nic som z toho nechcela, nie som taka. Neviem ako si odpustit za chybu pretoze som v zivote taku neurobila....Asi neviem byz zla a zobrat vinu....Ma niekto liek ? haha

Carie

Co ta preboha drzi v takomto patologickom vztahu? On je manipulator, robi si s tebou co chce, manipuluju ta tak, aby si mala pocity viny hoci on sa k tebe sprava zle a dari sa mu to. Svojim spravanim vyvolava v tebe reakcie ktore ta robia daleko horsou ako v skutocnosti si. S dobrym partnerom ktory by si ta vazil by si bola dobrou a milou partnerkou. Tak preco zostavas s niekym kto ta nici? Zbal si veci a vrat sa domov.

Klaudia 456

Ahoj, dakujem za odpoved. Ja viem a uvedomujem si to, ze obaja mame problemy. A ako som napisala bol to omyl a poznam sa, ze to nechcem robit. Len sa neviem pohnut dalej. A niest vinu. Nie som na to zvyknuta pretoze som sa este nehanbila tak za seba ako teraz a to mam 25...Ale ako pises, treba sa pohnut a odpustit si. Ale neviem to, ked sa mu pozriem do oci.

ahjajjaj

ahoj Klaudia, každý človek má niečo, čo urobil zle, a aby sa pohol ďalej, potrebuje si odpustiť. Skôr mi Tvoj vzťah k priateľovi a jeho vzťah k Tebe pripadá dosť nezrelý. Predstav si, že by Ťa len držal, a mali by ste deti. On Ťa nemá čo držať tak, aby si mala modriny. On si nemá čo vypisovať s inými ženami. Ty nemáš čo robiť cirkusy.
Ono takéto veci v zrelom vzťahu prítomné nie sú.