Nespraví mi to nič?

Tomaas 12345

Môže ti to poškodiť obličky také veľké množstvo bielkovín. Ak chces pribrať tak začni jesť slnečnicové semienka, a viac masla a pečiva.

JAGDPANZER_E100

Môžu sa ti stať jedná z týchto vecí ak budeš jesť nadmerné množstvo pri tvojej váhe:
-Môžeš mať zápchu
-alebo naopak nepríjemnú hnačku
-neočakávaná zvýšená hmotnosť
-poškodenie obličiek
-nepríjemný dych
-väčšia pravdepodobnosť rakoviny
-je tam aj riziko zlyhania srdca
-môžu byť problémi s menštruáciou
-stratíš vápnik

JAGDPANZER_E100

Ty si chudulinka moja.
Ak správne píšeš že zješ niečo cez 200-300g bielkovín tak to je veľmi veľa pri tvojej váhe by si denne mala priať 55g bielkovín.
Musíš pribrať na 50kg si veľmi chudá?.

Lubimvianocnycas

Riešime aj nemocnicu, lebo viem ze je to málo kilo ale snažím sa pribrat aj doma. Jem aj iné, do prasknutia. Len dúfam ze mi to neublíži. Napr. Včera som mala olomoucke syry, proteínovu tyčinku, karelab, morčacie mäso, tvaroh s medom a ovocím, jogurt, puding, fazuľovu polievku, batatove pyré s maslom- 2 plne taniere, špenát, 3 rezne a asi 7 pŕs na prírodno, trochu domáceho chleba.. Nie je to priveľa?

ahjajjaj

vyvážené živiny sú nielen bielkoviny, ale aj tuky a sacharidy. S hmotnosťou, akú máš by si mala spolu s rodičmi navštíviť psychiatra, pre poruchy príjmu potravy.

MrkvovyDzus

Bielkovín je to veľa. Na tvoju váhu by ti stačilo niečo málo cez 50g. Možno ani tých 50 nie. Skús namiesto toľkého mäsa a syrov jesť aj ryžu, zemiaky, ovsené vločky, jednoducho polysacharidy. A tiež tuky: olivový olej, avokádo, orechy...