Neviem čo vlastne chce

Príspevok v téme: Neviem čo vlastne chce
Najlepsi priatel

Dobrý večer, potrebujem poradiť alebo aspoň nejaké vysvetlenie. Poznám jednu ženu už takmer 10 rokov. Stále sa mi páčila a priťahovala ma pretože je veľmi krásna a takmer každému chlapovi sa páči. Stále som ju bral ako kamarátku síce ale už asi pol rok spolu chodíme vonka, niekde si sadnúť a podobne. Pracujem v Nemecku a vždy keď prídem domov tak idem pozrieť aj ju. No lenže asi na tretej schôdzke som sa do nej zamiloval aj keď som to nechcel lebo kamarátstvo s ňou mi vyhovovalo ale ako to už zvykne byť tak môže sa aj jeden zamilovať a ten jeden som bol ja. Lenže z jej strany to nieje láska a ja to rešpektujem a nejdem ju do ničoho nutiť. Ale opíšem jej osobu trocha. Ona je jedna z tých čo je rada stredom pozornosti a ma viac kamarátov ako kamarátok a mne to nevadí lebo už som ju poznal a viem aká je, lenže niekedy sa správa naozaj čudne. Raz som sa vrátil z Nemecka a išli sme spolu von, trochu sme popili a bolo fajn,smiali sa a rozprávali ako najlepší priatelia no na druhý den sa správala ako keby ma vôbec ani nepoznala ani mi dokonca neodpísala na Facebooku. A to isté sa stalo aj na Silvestra a po Silvestri a zasa sa správala že ma nepozná. Nedávno som ju stretol v meste a ledva sa pozdravila. Niekedy mám pocit že sa zmenila k horšiemu. Vždy vedela prekvapiť ale teraz sa správa naozaj hnusne, a to takmer ku každéme. Ani neviem či mám zachraňováť kamarátstvo alebo sa na to vykašlem lebo niekedy mám pocit že jej na mne ani nezáleži. Najprv si ma pozve domov a hovorí mi ako jej veľmi záleži na mne ale nedáva to ani najavo nič proste. Ani mi neodpisuje na FB nič proste. Stretol sa už nejaký chlap s takou ženou ktorá sa k nemu správala ako k najlepšiemu priateľovi a za krátky čas sa správala už ako keby ho nepoznala?Ak áno tak by sa zišla nejaká rada pretože mám ju rád ale niekedy neviem čo ona vlastne chce, a rozmyšlám či ju radšej nehám tak lebo ona sa ani neozýva a nechcem už jej vypisovať a otravovať ju ale sám neviem čo mám robiť lebo nič mi nevysvetlí a proste len nekomunikuje. Niekedy je super, všetko mi povie a za krátky čas sa správa ako keby ma naozaj nepoznala. Je to čudné ale keď ma len využíva tak radšej nezachraňujem ani kamarátstvo a radšej ju vymažem zo života lebo ja som sa kvôli nej zmenil ale ona tiež ale ako som spomínal tak k horšiemu a ja k lepšiemu lebo bol som pekný kvietok v minulosti. Keď ma niekto rozumnú radu tak budem rád a keď niekto chce písať nejaké prijebané komentáre tak ho prosím aby ma toho radšej ušetril.

Carie

Predstav si, ze by si mal na kazdy prst 10 napadnicok ale vsetko by to boli 100 kilove neatraktivne mrochty, pre teba nepritazlive. Aspon by si sa s nimi kamaratil, ony by boli vsetky do teba zamilovane a boli by z teba cele nadrzane a furt by za tebou behali. Ako by ti to bolo prijemne?

ahjajjaj

ahoj, kamarátstvo je vtedy kamarátstvom, keď je recipročné. Napíšeš jej. Neodpíše. Znova jej nepíšeš, veď ona je na rade. A keď sa neozve, nemá záujem ani o kamarátstvo.

martinmlm

Takáto deva má okolo seba priemerne 10 fešákov. Deviatich využíva a jedného si vyberie za partnera. Ak ju chceš, tak sa nenechaj predbehnúť ostatnými a jasne daj najavo, že máš záujem. Ak ťa odmietne, bude ťa bolieť hlava. Ak to neurobíš, vyberie si iného a bude ťa bolieť hlava.....Nemysli si zase, že ona to má jednoduché. Ty si vyberáš jednu z jednej, ona jedného z desať.