Nikdy nie je doma

Príspevok v téme: Nikdy nie je doma
le_ella

Ahojte. Chcela by som sa opýtať na Vás nazor a na to, ako by ste reagovali/správali sa na mojom mieste. Priateľ si ma nasťahoval k sebe,kúpil psa. Starám sa oňho aj o psíka. Chodim do roboty,školy,upratujem,varim,nechodim von. On stale dava prednosť svojim kamarátom a trávi s nimi 80% casu ked som ja doma. Ked prídem domov vidim len urazeného chlapa,ktory mi neda ani pusu.

anonymka23

le_ella, čo Ťa pri takom drží? Staráš sa oňho a on dáva prednosť kamošom. Prídeš domov a je urazený, ani pusu Ti nedá. Nechce sa s Tebou o tom rozprávať a neakceptuje kamošky. Čo na takom ľúbiš??

Carie

Musis byt viac asertivna a neprisposobovat svoj zivot len jemu. Najdi si kamosky, konicky, chod von, bav sa a jemu nesluz. Potom si ta vobec nevazi.

le_ella

Dakujem za reakcie. No odist nechcem lebo ho lubim a psíka tiez. A ak by k tomu došlo,tak mi ho nenechá. Tvrdí,ze je jeho aj napriek tomu,ze sa starám vacsinou ja. Zabezpečil bývanie - ja svoje mám,takze problem s bývaním nemam. A zial ja ziadne ine záujmy nemam lebo neakceptuje ani jednu moju kamosku,nic. Je v pohode,len ak viem,ze som doma. Ja od neho chcem aby bol aspon nejaký cas doma ked som doma ja. Jedine za co obcas kritizujem je to,koľko casu trávi s kamaratmi a to,ze neustále aj napriek tomu,ze som povedala,ze sa mi to nepaci tak lajkuje a obkukava ine baby na instagrame. Tvrdí mi,ze je to len provokácia lebo vie,ze ma s tym naštve... ale.. nemyslim si,ze je to ok. On tvrdí napriek tomuto vsetkemu,ze ma miluje a chce byt len so mnou. Obcas sa citim sama ... a často placem a neviem fakt co robim zle.. ma odomna vsetko co chce .. snazim sa vyhovieť v sekunde a snazim sa aby bolo vsetko tip top.

KatkaKat

Zase nemam v umysle sa nikoho dotknut, ale skus si s nim sadnut v pokoji a normalne sa porozpravat. Povedz mu otvorene, ale pekne, co ti vadi, co ta tazi a mozno sa dozvies veci, o ktorych si ani netusila. Spolunazivanie je o kompromisoch, pochopeni a niekedy privriet oci nad partnerovym chovanim, pretoze nikto nie je dokonaly a nikto sa nemusi zakazdym spravat tak, ako si to ty prajes. Aj tvoj partner ma svoj charakter, svoje zvyky, svoje zmyslanie. Nikdy nebude robit presne to, co si ty prajes.

KatkaKat

Tu si poloz otazku: Preco s tebou nechce travit viac casu? Robis nieco, vycitas mu stale nieco, si otravna a on miesto toho, aby sa s tebou hadal radsej odchadza z domu? Lebo keby sa s tebou citil fakt dobre, tak by po vonku nebehal. Mas okrem neho aj nejake ine zaujmy? Alebo mu visis na krku 24 hodin denne?