Co mi jee?

Príspevok v téme: Co mi jee?
Anonym9128

Ahojte mozete mi pomoct?
zacala som studovat v zahranici co je pre mna velmi velka zmena spociatku vsetko slo hladko ale po prvych skuskach v januari sa mi stiahol zaludok a odvtedy vobec nemam chut jest, jem len tak aby som nieco zjedla lahke. buduci tyzden zacina dalsi semester a pred par dnami som mala silne stresy a pocity uzkosti. kvoli nizkemu tlaku vonku ma cele dni boli hlava a uz par dni ma boli v hrudi. som velmi citlivy a uzavrety clovek co nahodou byva sam na internate. cele dni ostavam v posteli a skoro vobec z nej nevychadzam. co mam robit?

saraa33

Ak máš aspoň pár dobrých kamarátov, či už tam, kde študuješ, alebo doma, skús si s nimi dať kávu, porozprávať sa, resp. aj cez internet keď ich nemáš blízko. Trošku si pocvičiť, odreagovať sa. Počúvaj hudbu, ktorá ti dodá silu a nakopne ťa do života. Sústreď sa na učenie, možno budeš mať menší stres keď vieš, že si spravil všetko čo je v tvojich silách.
A čo sa týka tvojho jedálnička, daj si len tie ľahšie jedlá, z ktorých vieš že ti nie je zle. Ja tiež nedokážem jesť cez skúškové...
Keď prejde semester a budú prázdniny snáď sa zregeneruješ a budeš opäť sám sebou. Držím prsty a veľa síl, nevzdávaj sa!