Milujem zvláštneho muža.....

Príspevok v téme: Milujem zvláštneho muža.....
pekarka

Dobrý deň.... Môj príbeh je trochu zložitý.... Nemala som lahky život a teraz nie je o nič ľahší... Vstúpil mi do života muž. A nie hocijaky od prveho momentu bolo na ňom niečo ine jeho pohlady, mimika len minimalna a usmev skoro ziadny,bol strasne tajomny a velmi ma to pritahovalo.On bol ku mne chladny a asi nemal zaujem sa viazat ale neskor som pochopila ze to bolo tym ze sa v minulych laskach sklamal a zenam moc neveril.skratim to nasla som si cestu k nemu,otvaral sa mi stale viac a viac no skratka strasne som sa donho zamilovala a citila som ze aj on do mna.stale som na nho myslela v jednom kuse na ten jeho pohlad a na to cele aky je.no po case som zacala mat z neho zvlastny pocit.zacal sa chovat inak rozpraval v hadankach a bol chladnejsi.usmieval sa uz len zriedkakedy a zacal velmi ziarlit naozaj straaaasne moc... mala som pocit ako by som bola jeho majetok a on mal nadomnou zvlastnu moc nefokazala som sa pozret na ineho chlapa aj ked bol akokolvek sympaticky vzdy mi nahodilo pred ocami tvar mojho ziarliveho priatela.mal zvlastny vyraz uplne nadomnou prevzal moc nedokazala by som ho podviest ale on tomu neveril zrejme ?....neviem cim vsetkym si presiel ale mam z neho zvlastny pocit taky strach by som povedala ztoho neznama a z toho aky je ale milujem ho neskutocne moc a dufam ze sa to casom napravi.. P. S nikdy som ho nepodviedla ani to nemam v plane...len som zufala pretoze sa strach z neho miesa s laskou obrovskou k nemu

Hhah

No, tak to asi iba ona by mala vedieť posúdiť, či je až moc žiarlivý alebo dokonca chorobne. Ak sama nie je veľmi citlivá a sa jej to nemýli. .. Tak ale na tvár pekného chalana sa môžeme pozrieť, bez toho, samozrejme, žeby sme ho žiadali v srdci. Ja sa veľa krát iba pozriem, že má pekné sánky, abo celkovo tvár a to je všetko. Je to normálne dokonca aj keď si v manželstve a pozrieš sa v cudnosti na iného muža, že je pekný. Ale už viac nič k tomu nemá patriť. Dokonca aj sympatie môžeš mať, ale treba na toto dávať pozor a ich obrezávať.

A autorka ani neodlišuje takže sa asi nič nedozvieme.

hedviga1884

taktiez si myslim, ze to je len riadny manipulator a keby si od neho odisla a zabudla na neho, mala by si potom asi stastnejsi zivot. Ale je to len na tebe

pepe542

pekarka...
Skutočne si našla mimoriadneho muža...Nič si z toho nerob...sú to len sprievodné javy a pocity žien túžiacich po osudovej láske a taký muž akého popisuješ naozaj neexistuje. Je to len ďalší mamľas, ktorý nemá charakter a nevadí mu, že donesie do nešťastia hlúpu ženu. Na druhej strane sa mu nedivím, predošlé vzťahy ho s takou povahou museli dosť ničiť. Takže si sa len zaradila do stáda kráv, ktoré kvôli takýmto chrapúňom a predstavám zničili život svojím manželom a deťom. Nestáva sa to len slobodným. Ak si mala zložitý život, tak toto bude ešte horšie. Neprajem Ti to...ale neexistuje moc ktorá by Ti otvorila oči. Našla si spriaznenú dušu. A možno je to správne...vrana k vrane sadá.

zdenika

Neviem, či je toto ideálny vzťah. Áno, ty si sa do neho zamilovala ale čo on? Chorobne žiarlivý chlap, to je niečo hrozné!

Hhah

Máme si vyberať nie len podľa citu, ale aj podľa charakteru. Ak nemá dobrý charakter a trpeli by sme, načo je dobrý taký vzťah.

Je to Tvoja vec, ako si vybereš, ale over si ho. U mňa by už taký padol.

Inak pre niekoho je vôbec novinka, že si máme vyberať, neviem či nekladiem teraz veľa, ale to je základ, aby sme si vyberali. .. Doma nás to často neučia, no má to byť v podstate podmienkou.