preventívna prehliadka u obvodneho

Príspevok v téme: preventívna prehliadka u obvodneho
marcela37

dobry den...bola som na preventívnej prehliadke...mame novu lekarku kedze ta stara odisla do dochodku... min tyzden som bola na preventivke hned ako som vosla dnu mi nakazala aby som sa vyzliekla do naha!!!! a lahla na lozko.... to iste tam zazil vcera priatel tiez nech sa uplne vyzlecie.... ze ona vysetruje tak...je to podla vas normalne??? moze sa to????

Van-ness

Tak nie je to asi uplne standardne ale zase na druhej strane mozno iba proste nechce nic zanedbat. Spodne pradlo si nechaj a ved to mas ako plavky, to je v pohode nie?

swistica

Urcite to nie je tvoja prva preventivna prehliadka - nejake si iste absolvovala pri predoslej lekarke a aj pri nastupe do zamestnania. Cize vies, ze takto sa nepostupuje.

antilooopa

poviem ti iný prípad... Lekárka vždy "vyšetrovala" cez šaty a pacient následne zomrel na agresívny melanóm-nádor mal na chrbáte, kde si ho nevidel a nevedel o ňom (žil sám), keby sa bol vyzliekol, bola šanca odstrániť ho včas.
Tak si vyber..

philips

Povedzme, že na Slovensku to nie je bežné a asi to ani dôstojné pre pacienta, ale má to svoje opodstatnenie - oblečenie môže zakryť niektoré zmeny na tele. Vyžaduje to len pri preventívnej?