ahoj.hlavne v lete presedim vela casu v sedle bicykla a zaujima ma ci mi mozu uskodit hypotonicke/iontove napoje..po niekolkych sezonach som z tolkeho bicyklovania "vyschol" svaly na nohach sa my troska vyrysovali,no nezvacsili objem-co by som rad..takisto su moje kolenne klby dost "zvyknute" na cyklistiku,takze pri behu,resp. doskokoch citim bolesti,pichanie..neskor j opuchy.viete kde na slovensku sa da urobit to specialne vysetrenie/skenovanie? kolennych klbov?dakujem
cyklistika
milujem bicyklovanie. Mam male deti a jedno ide na odražadle vela mna a druhe mam v sedačke na bicykli, aby sa vozilo so mnou
Ja som si kúpila parádny kvalitný bicykel Woom na cyklospeciality.sk a nemám zatiaľ problémy s kĺbmi. Ale je pravda, že sa bicyklovaniu venujem skôr rekreačne.
dakujem za tip, pozrem sa co este predavaju vsetko :)
jasné, úplne bez problémov...mám tuto nepremokavú bundu elementstore. sk/bunda-na-kolo-fiveten-rain-jkt-black-P/
No ja si to tiez myslim, ale nemam na to vhodne oblecenie. Chodis aj ked poprcha napriklad?
ja chodím, lepšie sa nadýchať čerstveho studeneho vzduchu, ako sedieť stále doma...
nie, teraz je na mna este zima na to aby som vytiahla bike, no mam doma rotoped, tak bicyklujem aspon tak
Chodite niekto na cyklistiku i teraz v zime? Ake mate na to oblecenie?
Vysetrenie kolien si samozrejme daj urobit. Ale myslim, ze vyssie napisane veci tak-ci tak ostavaju v platnosti, aj ked sa das na medikamentoznu liecbu.
.
Nebud netrpezlivy, ani pri naprave stavu. Ale ked sa do toho pustis, urcite sa nieco pozitivne da urobit :)
Ahoj Velo.
Prevdupovediac, nepoznam zlozenie hypotonickych napojov.
Ale ked ta bolia kolenne klby pri beznom behu a este opuchaju, problem bude vo viacerych faktoroch, ako prakticky pri kazdej chorobe
- cyklistka, to sú neustale (nadmerne) namahe slachy a klby najma v kolenach a vysoka staticka zataz na krize, krcnu chrbticu a ramenne klby
- chlad, pot, vietor ... poznas to najlepsie ty sam, sa ku tomu priratuva
- vyziva, to je kapitola sama o sebe. Pri problemoch s klbami sa prakticky VZDY podpisuje pod celkovy metabolizmus, konktretnejsie pod metabolizmus vapnika. Nie je to samzrejem take jednoducje a jednoznacne, ale vapnik a klby, to sú pevne spojene nadoby. Ku tomu oblicky, a pecen, hlavni akteri mineralneho hodpodarstva, ktore trpia nachladnutiami (aj skrytymi) ale ja nespavnou vyzivou. Spravidla s tymito problemami je spojena velka spotreba zivocisnych bielkovin a tukov...
- to len v kratkosti.
- Zacni si robit ja vlastny nazor na svoje zdravie. Na tomot webe je pre teba niekolko zaujimavych tem, napr:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk