Opäť prosím o radu s priateľkou

Príspevok v téme: Opäť prosím o radu s priateľkou
Karol_vy

Je mi 26 priateľke 23. Sme už spolu 8 mesiacov, na začiatku sme bývali u nej teraz v podnájme. Náš vzťah je ako na horskej dráhe. Deň ma miluje a deň nenávidí. Hádky spustí čokoľvek, na začiatku som bol pasívny ale teraz sa už dokážem poriadne hádať ako ona, lietajú a ničia sa veci keď niečo po mne hodí.
Susedia majú isto dosť, určite sa niektorí pamätáte, písal som už tu. Kým som býval u nej vyháňala ma, teraz odchádza ona, pobalí sa ale nikdy úplne neodíde stále ostane. Vždy mi vynadá že ma vôbec nemiluje a nechce ma už nikdy vidieť ale o deň bolo bežné že mi vyznávala nekonečnú lásku.
A teraz opäť niečo podobné. Pred týždňom v nedeľu sme sa pohádali, odišla na výlet a ostala spať preč. Ja som sa hneval že odišla ignoroval som ju prvú noc, ráno mi vyčítala že som sa o ňu nezaujímal. V pondelok ráno som po ňu šiel na stanicu. Ja šiel do práce dala mi pusu, a odišiel som. Do práce mi napísala opaäť čo už často, že už ma nemiluje a nechce ma. Volal som jej že čo sa deje robil cirkus a ona mi povedala že proste ma nechce už. Prišiel som domov, nebola doma a neprišla dva dni. V štvrtok už doma bola prišiel som ospravedlnil sa
priniesol kvietok ale kašlala na mňa. Do soboty sme mali tichú domácnosť, ona ma ignorovala, že už nie sme spolu a nemám sa jej ani dotknúť. To už tu bolo tiež viac krát. V sobotu to isté, po obede si požičala auto, šla na kávu. Prišla a hneď sa začala baliť že ide preč. Ja už som vedel kde chodí a spýtal som sa kde ide, zaklamala a povedal som jej že viem kde chodí. Ona sa len zvláštne smiala a hovorila že som hlúpy, že ju špehujem. Následne, už mi dovolila sa jej dotknúť už to vyzeralo, že je zas normálna. Povedala že to máš pre to čo si mi robil. A že mám spolu že budem noc sám. Odišla preč, písali sme si normálne. V noci som jej poprial dobrú noc a odvtedy ignorácia. Len poslala foto a stroho odpovedá, telefón nedvihne,
odpovedá len na to čo chce a že so mnou byť nechce a že nechce pri mne spať. Prísť som za ňu nemohol, na všetko len nie nie nie. Je preč od soboty už som z toho na nervy úplne, nechápem o čo jej ide, keby so mnou nechcela byť tak sa predsa odsťahuje. Nechápem čo to na mňa hraje. Toto je už asi 5 tý rozchod možno aj viac ich bolo už to ani neviem. 20 teho ma ešte nadovšetko milovala a teraz toto. A toto už tu bolo viac krát ale nikdy nespala takto preč viac ako deň a vždy toto celé trvalo tak 3 dni cca. Ale teraz už týždeň a neviem na čom som. Potrebujem veľmi radu. Ďakujem. Ja neviem ale veľmi ju ľúbim aj keď sa toto deje, nechápem to ale niečo ma k nej neskutočne priťahuje.

Carie

Ona ta zrejme neskutocne pritahuje lebo s nou mas vzruso, mas ju aj nemas, nikdy si nou nemozes byt isty. Nikdy nevies co urobi v nasledujucej minute, ci ti da pusu a vtiahne ta do postele alebo na teba navrieska a tyzden sa neozve. Keby bola stale dobra a mila tak by ta za chvilu nudila. Mily zlaty ty nepotrebujes radu ty mas co potrebujes. Ale kludne sem mozes pravidelne pisat, je zaujimave citat ako to u vas funguje a co mate nove.

Simona393

Však keby sa aj roziišla s tebou, tak čo? Máš nejaký doživotný dekrét na ňu? Minule si robil cirkus, dopadlo to tak isto, že za pár dní sa ukľludnila a vrátila k tebe. Takže toto riešiš donekonečna. Ozvi sa, až ked odíde definitívne, aby sme vedeli, že si v poriadku. Vždy odíde, príde, postraší a život ide dalej ako hodinky.

martinmlm

žena nevie čo chce... a neprestane s tým, kým to nedostane.
Je možné, že si čítala, alebo sa radila s kamarátkami ako na mužov a skúša to na teba. No neuvedomuje si to, že sama sebe škodí.

ahjajjaj

Muži radi dobýjajú, a asi ju príliš chceš práve preto, že si si s ňou nikdy nemôžeš byť istý. Tak či tak Ťa takýto vzťah ponižuje, a skús byť z vás dvoch aspoň Ty dospelý. Tešiť sa treba z toho, čo máš, a nie naháňať sa za niečím, s čím sa nedá rátať. Ona sa viackrát vyjadrila, že Ťa nemiluje. Je to u nej už dominantnejšie ako túžba po sexe. Takže ju nechaj ísť a Ty za ňou môžeš síce chvíľu smútiť, ale dôstojne a viac jej nepísať, nekontaktovať ju. A keď to prešlo, začať sa zaujímať o inú babu, ktorú nebudeš musieť naháňať, špehovať a robiť stíhačku, kvôli jej nezrelej osobnosti.

Jolanthe

Fuu..ja by som v takom vzťahu asi nechcela byť. Neviem čo ty osobne plánuješ do budúcnosti, ale je to človek na ktorého sa môžeš spolahnúť do konca života? Ak nie, tak potom o čom to je?