Vidim veľakrát za deň po sebe nasledujúce čísla na hodinách ako napr. 17;17,14:14,10:10...
Viete mi prosim vysvetliť ich výskyt v mojom živote?Počul som aj o anjelských číslach, no ja denne vidim viackrát rovnake cisla...
Vidim rovnake čísla (17:17..)
My sme to ako deti volali stastie, teraz sa mi to stava skor zriedkavo...
neviem, ci to nieco znamena... asi zalezi, kto tomu ako veri... my si vtedy s manzelom napiseme, ked nahodou niekto natrafi na takyto rovnaky cas :)
Presne tak isto to mam, ze ked su rovnake cisla tak si spomeniem na niekoho blizkeho, ktory uz pri mne nie je
Áno, keď som bola mladšia, tak som verila, že na mňa niekto myslí, ak sa pozriem na hodiny v taký čas :D
Toto sú anjelské čísla, tiež ich vídam často! 1717 vraj znamená duchovné prebudenie chi-nese.com
Neboj Denni100 je to celkom normalne (nejaka kniha si ta uz najde). :))
Mne sa často stáva, že sa zobudím v noci, alebo skoro ráno, pozriem na mobil a 03:30, 06:06 atď... normálne mám pocit, že ma kvôli tomu zobudí nejaká tajná sila :D
violoncistka presne to iste ma napadlo, ze on sa na ne sustreduje az moc a potom si zamysla, ze na tom nieco je. No vsetko je to len o hlave!
to sa ti len zda :) vsade ich totizto hladas, nesustreduj sa na to
ja vidím rovnaké čísla už 4 roky...čo sa týka mňa, tak teraz keď sa spätne obzerám do minulosti, pochopila som, že tieto symboly - teda rovnaké čísla času, ktoré som videla zrazu aj niekoľko krát denne boli prvým znamením môjho obrátenia sa k Bohu..
približne pár mesiacov po tom, čo som sa na tom už vyslovene aj v práci na tom zabávala - že vidím rovnaké čísla...som sa zo zdravotných dôvodov rozhodla ísť po 13 rokoch na spoveď a tam som dostala "pokutu" - že mám začať čítať bibliu každý deň.
Akonáhle som poslúchla túto radu a začala čítať bibliu - sprevádzali ma ďalšie znamenia, ktorými mi Boh dával najavo, že je blízko mňa...často krát som cítila vnútorné rady, čo robiť, čo mám v živote napraviť, zrazu som tiež začala rozumieť aj náročným textom biblie, ktorým som voľakedy dávno nerozumela, Boh mi postupne začal uzdravovať srdce...
ke´d som hľadala odpovede - často prichádzali aj prostredníctvom iných osôb okolo mňa, alebo ako časť vety ktorú som začula v rádiu atď...proste môj nadprirodzený život a poznávanie Boha začalo neuveriteľne rásť.
Teraz v žiadnom prípade nehovorím o nejakom nudnom náboženskom živote. Práve tak som totiž vnímala kresťanstvo takmer 40 rokov ktoré som žila pred tým. Hovorím o tom, že sú situácie kedy si vyslovene Boh nájde človeka a to sa teraz môže diať aj tebe - preto ak ti môžem poradiť - všímaj si všetko okolo seba - hľadaj ďalšie odpovede, začni čítať sväté písmo a hľadaj svedectvá ľudí, ktorí skutočne žijú boží život - Boh ti dá poznať svoje plány a aj si ťa k sebe pritiahne...stačí mu vyjsť v ústrety...držím ti palce :-)