Vidim rovnake čísla (17:17..)

simka111

Mne sa často stáva, že sa zobudím v noci, alebo skoro ráno, pozriem na mobil a 03:30, 06:06 atď... normálne mám pocit, že ma kvôli tomu zobudí nejaká tajná sila :D

hedviga1884

violoncistka presne to iste ma napadlo, ze on sa na ne sustreduje az moc a potom si zamysla, ze na tom nieco je. No vsetko je to len o hlave!

Zuzana209

ja vidím rovnaké čísla už 4 roky...čo sa týka mňa, tak teraz keď sa spätne obzerám do minulosti, pochopila som, že tieto symboly - teda rovnaké čísla času, ktoré som videla zrazu aj niekoľko krát denne boli prvým znamením môjho obrátenia sa k Bohu..

približne pár mesiacov po tom, čo som sa na tom už vyslovene aj v práci na tom zabávala - že vidím rovnaké čísla...som sa zo zdravotných dôvodov rozhodla ísť po 13 rokoch na spoveď a tam som dostala "pokutu" - že mám začať čítať bibliu každý deň.

Akonáhle som poslúchla túto radu a začala čítať bibliu - sprevádzali ma ďalšie znamenia, ktorými mi Boh dával najavo, že je blízko mňa...často krát som cítila vnútorné rady, čo robiť, čo mám v živote napraviť, zrazu som tiež začala rozumieť aj náročným textom biblie, ktorým som voľakedy dávno nerozumela, Boh mi postupne začal uzdravovať srdce...

ke´d som hľadala odpovede - často prichádzali aj prostredníctvom iných osôb okolo mňa, alebo ako časť vety ktorú som začula v rádiu atď...proste môj nadprirodzený život a poznávanie Boha začalo neuveriteľne rásť.

Teraz v žiadnom prípade nehovorím o nejakom nudnom náboženskom živote. Práve tak som totiž vnímala kresťanstvo takmer 40 rokov ktoré som žila pred tým. Hovorím o tom, že sú situácie kedy si vyslovene Boh nájde človeka a to sa teraz môže diať aj tebe - preto ak ti môžem poradiť - všímaj si všetko okolo seba - hľadaj ďalšie odpovede, začni čítať sväté písmo a hľadaj svedectvá ľudí, ktorí skutočne žijú boží život - Boh ti dá poznať svoje plány a aj si ťa k sebe pritiahne...stačí mu vyjsť v ústrety...držím ti palce :-)

Van-ness

Ked sa raz zacnes na nejake cislo sustredit tak to ho budes vsade vidiet. Skus to. Sustred sa na uplne ine cislo a uvidis, ze s tym to bude rovnake. Tak ako ja neviem si kupis auto nejakej znacky a dovtedy si tie auta vobec nevnimal a zrazu ich vidis vsade

swistica

Ked vies co mas hladat, tak to zväcsa aj najdes. Cize inymi slovami sa na tieto cisla prilis sustredis. Ziaden iny vyznam to nema. A od ezoteriky daj ruky prec.