Stále dookola to isté

Príspevok v téme: Stále dookola to isté
Hellmanns

Dobrý den, prišla som sa sem troška vyžalovať a rada by som vedela názor na túto moju situáciu od nestranných osôb.
v podstate takýto podobný problém vo vzťahoch sa mi opakuje stále a neviem kde robím chybu..
zoznámila som sa s chlapcom, vyzeralo že sympatie boli na oboch stranách.. mala som z neho pocit že sa mu páčim, aj sa tak vlastne vyjadril.. aj sme si písali, zistili že máme aj rovnaké koníčky. ked sme boli spolu druhýkrát vonku, čosi sa vo mne zlomilo a už som nebola z neho taká nadšená. ale nedala som mu to nejak najavo. potom ked sme sa rozlúčili ak ako prišiel domov hned mi písal či pôjdeme aj na budúce. ja som mu na to napísala že môžeme ísť niečo v tomto zmysle a na to mi odpísal že sa teší a ja som neodpísala že aj ja, len som odpovedala na dalsiu otázku čo sa ešte pýtal..
ja som si to nechala prejsť ešte hlavou a išla by som s ním ešte niekam.
od vtedy to ale ide dolu vodou, už nenavrhuje nič, aj ked sme si písali..a snažila som sa napraviť troch to čo som pokašľala vtedy.. od známeho som sa dozvedela že toho má vela v práci..
a ja zase len čakám a čakám.. už si prídem ako taká chudera, ktorá len čaká, lebo vždy to musím nejak pokaziť, čo ked si nechám potom uležať v hlave tak už je neskoro...

Carie

Ale ty si fakt nic nepokazila. To si myslis ze sa ti uz neozval preto ze si mu neodpisala "aj ja sa tesim"? Preco mas take nizke sebavedomie?

ahjajjaj

ale veď si nič na svete nepokazila. Mala si pocit, že to predsa len nie je ten pravý a napriek tomu si si rozmyslela, že by si s ním predsa len išla von... no dievča, neznásilňuj sa...
a teraz Ti vadí, že sa neozýva?
Možno mu vadilo, že je to s Tebou tak jednoduché, a že sa zamotal do niečoho a potreboval trochu nezávislosti, alebo si rozmyslel, že predsa len nechce vzťah. Ale to je absolútne jedno, prečo. Ty si rozhodne nič nepokazila.