Zvláštny stav pri zaspávaní

Príspevok v téme: Zvláštny stav pri zaspávaní
Emecc

Dobrý neskorý večer.. Mám 16 rokov a posledný rok pravidelne aspoň raz za mesiac sa mi stane(stalo sa mi to aj teraz pred chvíľkou) , že keď zaspávam, z ničoho nič sa mi začne ťažšie dýchať, nekontrolovateľne sa chvejem a nie je to od zimy..., rýchlejšie mi bije srdce..cítim to až v hlave.. počujem vtedy rôzne zvuky a prežívam pocit paniky pretože sa nedokážem hýbať a dokonca ani kričať. Toto trvá asi minútu a potom je všetko v normále akoby sa nič nestalo.. Myslím si že ide o nejakú zvláštnu spánkovú paralýzu, ale keďže sa tomu nerozumiem chcem si vypočuť aj iné názory... Vopred vám ďakujem

Izabela13

Podľa mňa, by to mohla byť spánková paralyza. Mám síce len 14, ale dosť som o tom čítala.Na YouTube je o aj video (používateľ Juraj Vie) a je to dosť zaujímavé, tak vám to možno pomôže.

martinmlm

najky.sk

Nemaj paniku. Skúmaj to a možno objavíš svoju skrytú schopnosť. V dokumentárnom filme o pyramídach chlapík rozpráva o tom, že človek má vyše 300 zmyslov ktoré sa vdaka vibráciám v pyramídach dali rozvíjať. Sme zámerne držaní v nevedomosti.