Dobrý neskorý večer.. Mám 16 rokov a posledný rok pravidelne aspoň raz za mesiac sa mi stane(stalo sa mi to aj teraz pred chvíľkou) , že keď zaspávam, z ničoho nič sa mi začne ťažšie dýchať, nekontrolovateľne sa chvejem a nie je to od zimy..., rýchlejšie mi bije srdce..cítim to až v hlave.. počujem vtedy rôzne zvuky a prežívam pocit paniky pretože sa nedokážem hýbať a dokonca ani kričať. Toto trvá asi minútu a potom je všetko v normále akoby sa nič nestalo.. Myslím si že ide o nejakú zvláštnu spánkovú paralýzu, ale keďže sa tomu nerozumiem chcem si vypočuť aj iné názory... Vopred vám ďakujem
Zvláštny stav pri zaspávaní
moze mat aj psychika na tom nejaky podiel ;)
Podľa mňa, by to mohla byť spánková paralyza. Mám síce len 14, ale dosť som o tom čítala.Na YouTube je o aj video (používateľ Juraj Vie) a je to dosť zaujímavé, tak vám to možno pomôže.
čo sa rehlíš? :)
HaHaHaHa
Nemaj paniku. Skúmaj to a možno objavíš svoju skrytú schopnosť. V dokumentárnom filme o pyramídach chlapík rozpráva o tom, že človek má vyše 300 zmyslov ktoré sa vdaka vibráciám v pyramídach dali rozvíjať. Sme zámerne držaní v nevedomosti.