Šampón na OBJEM ktorý funguje

Príspevok v téme: Šampón na OBJEM ktorý funguje
Leny16

Vedeli by ste mi prosím poradiť dobrý šampón ktorý naozaj funguje a spraví objem? Vyskúšala som ich nespočetne množstvo, vačšina nefungovala a niektoré spravili fajn objem ale po pár použitiach účinok prestal. Najlepšie nejaké šampóny ktoré sú na prírodnej báze, poprípade nejaké iné prípravky lebo mám naozaj riedke vlasy bez objemu.

brunetka28

Snowflake jasné, že takto ako si popísala to nefunguje. Ale môžu pomôcť. Samozrejme si to vyžaduje istý čas a pravidelné používanie. :)

snowflake

no to máš tak, ked máš na hlave 5 vlasov tak ich nebudeš mať po použití šamponu 100, žiadny čarovný šampon neexistuje,,..
jedine starať sa o vlasy, a ked od nich niečo vyžaduješ tak si polozit otazku "co im dávas ty"? aku starostlivost,... existuju vlasove vody, vitaminy na vlasy a pri pravidelnom pouzivani sa vlasy daju do poriadku

brunetka28

Dobrú skúsenosť mám so značkou Redken, čo sa týka šampónov na vlasy, mala som spľasnuté, nervy som z toho mala. Hanbila som sa. Dlho som nosila stále buď cop alebo drdol. Len aby nebolo vidieť, že mám také akoby riedke padnuté vlasy. Potom mi kamoška túto značku odporučila, tak som si cez Notino objednala High Rise Volume konkrétne a ten mi sedí jak uliaty ;)

s17

Ja mám zatiaľ najlepšie skúsenosti so značkou Tigi Bed Head. Iné šampóny už ani nepoužívam a ani priateľ si nevie vynachváliť. Zoženiete ich na Notino. Aj cena je prijateľná.
Skúste ešte keď tak pozrieť aj nejaké zľavové kódy na Notino, možno nájdete niečo aj na vlasovú starostlivosť:
www.kodino.com

Mirusik13

Ahoj, skúšala si šampóny od značky CHI? Používam ich pravidelne, síce nie na objem, ale sú naozaj skvele, takže by mohli sadnúť aj tebe... Na objem používala kamarátka taky vo finálovom balení a chválila si ho?