Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojovať alebo sa vzdať ?

Príspevok v téme: Bojovať alebo sa vzdať ?
Martin Jukaciak

Ahojte ,
s manželkou nám to začína škrípať dosť extrémne , preto prosím o radu mužov / ženy ktoré toto prežili / zažili a možno mi dajú niejaký impulz / radu
Dali sme sa dokopy z lásky , naše krásne dieťa sme mali z lásky ... od narodenia malého nám to ale ide dolu vodou ...
Malý ma už skoro rok ...
Ja som v práci na pozícii kde nosím domov cca 1700 eur mesačne ale to samozrejme niečo stojí ... som na manažérskej pozícii , teda sa nenamakám fyzicky , ale mám obrovskú zodpovednosť ..a samozrejme sa stane že som v práci aj 200 hodín mesačne prípadne riešim cez mail a telefón veci ...
Manželka je doma na materskej už cca rok aj pol .. veľký rešpekt a klobúk dolu , že sa stará o malého , upratuje ... variť nevarí len občas ... ešte pracuje na polovičný úvazok čiže 4 hodiny denne ...

Ja sa priznám , že nie som niejaký majster a trvá mi napr . vystierkovať okolo okna 40 * 50 aj 3 hodiny ...

Sex sme nemali už presne rok aj pol , ale nikdy som nehľadal milenku ani nič podobné , rešpektujem to , že je manželka po tom celom dni unavená , nemá chuť atď ...

Prídem z práce po 11 hodinách lebo meetingy , reporty atd ... manželka mi hovorí že treba vyniesť smeti ... medzitým ale si zoberem malého na ruky nech si trošku odpočinie moja manželka ..prebalím ho , nakŕmim ho , hrám sa s ním a vypadnú mi smeti ...

Dostanem za tri hodiny od toho čo mi to povedala hubovú polievku , prečo som nevyniesol smeti ...

Nechám náhodou jednu mikinu na stoličke , total krik že ju to nebaví , lebo ona sa o dom stará a ja tu robím bordel ... tá mikina je tam 2 hodiny ...

Pokiaľ neurobím to čo ona chce do 3 hodín , tak som nezodpovedný ...

Ja sa fakt snažím byť dobrý otec , aj dobrý manžel , ale prichádzať z roboty každý deň domov so , ani nie strachom , ale so znechutením čo som zas urobil podľa jej predstáv zle , neviem či je fajn :(

Aj keď jej navrhnem , že poďme niekde von , tak ona že musí upratovať , alebo musí toto a toto ...

Ja fakt neviem už :(

ja toto všetko držím len kvůli malému , pretože si zaslúži vyrastať v komplet rodine ...

ahjajjaj

Pracovať na polovičný úväzok pri pohyblivom dieťati, ktoré si nájde vždy nejaký zdroj nebezpečenstva nie je tak ľahké. Na jednej strane poskytuje manželke psychické uspokojenie, na druhej strane ju vyčerpáva. Manželstvo si tie psychohygienické funkcie neplní a nespomínaš ani, či má manželka nejakú kamarátku, s ktorou by spolu kočíkala, alebo bola vonku s dieťaťom. Potom sa to v nej hromadí, všetok ten stres a všetko a je ešte viac unavená a preto sa tak správa. Preto si myslím, tak ako Ti tu radili: poriadny sex. Neha. Prídeš domov, pobozkáš ju, odchádzaš do práce, pobozkáš ju. Prejdeš popri nej, pohladkáš ju. A to, čo Ti povie sa snaž urobiť, aj keď to sú len také žabomyšie vojny. Skús sa jej viac venovať cez víkend, skús sa s ňou viac rozprávať, aký mala deň, ako práca, koľko dieťa spalo, či ho nebolo ťažké uspať a podobne. Takže viac fyzických dotykov, viac komunikácie.

Aloneman

Je to nevďačná ženská, ktorej zjavne udiera to enormné množstvo voľneho času na materskej na mozog a od nudy nevie, čo by vymyslela. Najlepším riešením bude asi rozvod, ak nechceš skolabovať. Nech začne pracovať a nebude mať čas na nezmysly. Hoc pochybujem, nájde si ďalší živý bankomat.

Carie

Ja tiez nechavam mikiny prehodene cez stolicku a keby mi kvoli tomu niekto robil cirkus tak s nim dlho nebudem. Zda sa, ze vas problem je dost vazny, neviem ci ste sa skusali o tom rozpravat, ak nie, tak to skuste. Ale urcite by som odporucala manzelsku poradnu a toto sa bude riesit urcite dlhsie. Ale drzim palce nech to vyriesite. Dieta tiez nebude stastne ked bude vyrastat pri frustrovanej matke a nestastnom otcovi.