Hospitalizácia - Interné oddelenie

Príspevok v téme: Hospitalizácia - Interné oddelenie
PeterSK

Ahojte, mám veľmi chorú priateľku ktorá sa lieči niekoľko rokov avšak stále nevieme nájsť príčinu jej ochorenia. ( psychiatrické vyšetrenia máme , po tejto stránke je zdravá )

Vedeli by ste nám poradiť kde v rámci SK je nejaké súkromné zariadenie kde by nas zobrali bez zbytočných natahovaciek, vybavovaciek, všetko by sme si zaplatili prípadne neurológa, internistu alebo niekoho kto by reálne vedel komplexne zhodnotiť stav a nájsť príčinu jej ochorenia.

Príznaky sme popísali tu :

drive.google.com

Ďakujeme za každú radu

hetera

pozeram , ze bola potvrdena borelioza? kde ste boli u Durovskej v Bratislave? ak ano, ktore testy ste si davali robit? tie z nemecka? Bola borelioza preliecena kombinaciou atb, ak ano, ako dlho trvala liecba? Mozno sa to nezda, ale neliecena, alebo slabo preliecena borelioza ma taketo priebehy / vlastna skusenost/. Pripadne boli ste u imunologa na testoch? nemoze to byt nejaka autoimunitna choroba? napr. Lupus, alebo nieco podobne? ANA protilatky boli robene? MR mozgu bolo robene?

celebrita

v Martine má známa dobré skúsenosti, čo sa týka aj vyšetrení aj starostlivosti, skús sa tam na niekoho nakontaktovať a niektoré vyšetrenia zopakovať, chce to trpezlivosť, ale netreba strácať nádej hlavne

fonte

Nic take tu nieje, zbytocne budes hladat, v Nemecku je klinika v Augsburgu, potom ako radia cinsku medicinu, alebo iny alternativny sposob

chamomile

Tradicnu cinsku medicinu ste skusali?
Vo vedlajsej teme je link drmacek.sk
Je to sice necinan, ale vyzera to dobre. Ale su tu aj cinania doktory, aj v prahe napriklad.
Ja osobne by som isla do rakuska sa dat vysetrit. Alebo k cinanom. A este by som skusila masaze a fyzioterapeuta, ci to nejde z chrbtice. Masaze takisto rozne, cinske, indicke, thajske, lymfaticku, sportovu a pod.
Alebo este liecitelov, bylinky a pod.
Niekde liecia aj pomocou vciel, ze si lahnes na ul a nejako ti to zosynchronizuje organizmus.
Drzim palce!

PeterSK

ano moze sa jednat o chronicky unavovy syndrom.

vedeli by ste mi poradit s jeho liečbou ? prípadne s pracoviskom kde by sme mohli toto riešiť ?

Tomaas 12345

mdloby a pocity na odpadnutie mávam aj ja. Velmi mi ale pomohlo pitie 37 stupnovej vody, vyskusajte to aj vy, vynechajte studené jedla a nápoje a pite vylucne teplu vodu.

Môže íst aj o príznaky histaminovej intolerancie, neurologicke priznaky by sedeli a rovnako tak i kardio priznaky.

Popíšte svoj jedálniček.