Pijete alkohol denne? Hrozí vám riziko poškodenia srdca

Táto diskusia patrí k článku: Pijete alkohol denne? Hrozí vám riziko poškodenia srdca
Pijete alkohol denne? Hrozí vám riziko poškodenia srdca

Väčšina ľudí si občas dopraje pohárik alebo dva ako prípitok či za účelom uvoľnenia. Takéto množstvo určite nepredstavuje nijaké zdravotné riziká - práve naopak, bolo dokázané, že pár pohárikov vína v priebehu týždňa môže prospievať zdraviu vášho srdca. Ak sa ale z príležitostného pitia stane každodenná rutina, prichádza problém.

akinom007

Väčšinou piatok chodíme von do spoločnosti sa zabaviť, tak sa po väčšine aj čo to vypije:) a okrem toho cca este raz do týždňa flaša vinka vo dvojici. V lete je to horšie:) na dovolenkách, plus dlhé letné večery a lákavé miešané drinky:) grilovačky...v lete viac x v týždni:)

dratha87

to sme aj vedeli, ze jeden poharik denne neuskodi, no ked je ich uz viac, tak sa z toho stava alkoholizmus a s tym spojene zdravotne problemy. preto si treba davat pozor aj na tej jeden poharik denne!

jarunna

to potom neviem ako by som chodila do roboty, keby som kazdy den pila. ved ked si vypijem, tak druhy den som uplne neschopna :/ takze u mna to nehrozi

Perilka

denne nie, ale raz za tyžden si dame s manželom flašu vychladeneho ružového vina. Je to balzam na dušu a pre telo po naročnom pracovnom tyždni