Postavenie matky

Príspevok v téme: Postavenie matky
majdy

Zdravím, už som sem písal hlavne kvôli tejto téme dosť veľakrát. Keďže sa toho od posledného príspevku veľa stalo, chcem poznať názor obyčajných ľudí, na to ako sa moja matka ku mne správa.

Mám 16 rokov, bývam, teda respektívne býval som dosť dlhú dobu sám. Mama má priateľa u ktorého chce byť radšej ako so mnou, a mám pocit že strávený čas so mnou je iba nutený alebo tzv. ,,materinská povinnosť". Na žačiatok ešte toľko že nepijem, nefajčím, brigádujem, v škole mám výborné výsledky.

Ako som spomínal bývam sám. Veľmi ma baví cvičiť, častokrát som si púšťal doma hudbu, nebola veľmi potichu, ale ak mám úprimne povedať nemám pocit že by to revalo na celú bytovku. Približne rok aj niečo som takto počúval hudbu, ktorá nikomu nevadila. Prevčerom mi klopal jeden Pán s nervami že si to mám dať tichšie. Dal som si to tichšie tak že som to nepočul už ani ja. Mama obvolala komplet celý panelák či je to pravda že si takto púšťam hudbu. Jasné že bola, že to počuť až na jednotku, ale za ten čas (cca rok) mi nikto nebol schopný povedať ani len jedno slovo že sa im to nepáči. Po tom nasledoval telefonát mne. Nahúkala po mne ako po 3 ročnom dieťati vynadala mi, citujem: "Už si ko*** načisto ? Takéto ko****** robiť, to ti asi je** úplne už.." Keď prišla domov bol som pripravený že idem behať, aby som nerušil ľudí v paneláku svojim cvičením. Zbila ma, podľa všetkého mi rozbila aj nos, lebo keď som kráčal ku starkej tak sa mi pustila krv a celý som bol zakrvavený. Ďalej mám modriny po celom tele, ruku nedám nad úroveň hlavy a tak. A aby som nezabudol ešte mi roztrhala rifle.

Večer v ten deň mi povedala že slovo ko***, to je synonymum pre slovo hlupák, že to je úplne to isté. Ona mi povie že som najhorší syn, ale ja neviem, robili ste v mojom veku nejaké horšie veci, alebo skutočne je to také zlé že som si za to zaslúžil bitku takú že som rád že žijem a dýcham ? Dnes som jej hovoril že či so mnou nepôjde na pohotovosť lebo ma to veľmi bolí a nemám 18 tak ma nevyšetria, povedala mi že to nemám určite zlomené a zase odišla za jej frajerom.

Je to normálne ?

alicka87

Ja si neviem predstaviť ako by som zareagovala keby mi malé decko hento povie, asi by som zostala stáť ako obarená

sarah2

Ahoj,
ak je toto pravda co pises (uz som to od teba citala pred par mesiacmi) a budes chciet neskor v zivote pomoct (napriklad ist pracovat do zahranicia po 18stke) rada ti pomozem! Aj ja mam 17 rocneho syna a nemozem toto pocuvat. Takze ak budes niekedy chciet kludne mi napis sarah_237@azet.sk
A drz sa!

ahjajjaj

ahoj Majdy, k lekárovi kľudne môžeš ísť sám, aj na pohotovosť. K tomu nepotrebuješ mamu, keď máš 16 rokov. Tvoja mama nereagovala najšťastnejšie, zrejme jej nervy vypovedali službu. Vieš, dospelí ľudia, rovnako ako aj deti, nebývajú dokonalí. Takže to ber tak, že každý robí chyby, aj matky. Mama môže byť nervózna z toho, že lieta medzi Tebou a svojím priateľom. Nie je to dobré, keď bývaš sám. Volila by som starú mamu, kebyže sa dá, alebo by som sa spýtala mamy, či nemôžem bývať u jej priateľa spolu s ňou, lebo osamote sa necítiš dobre. Samozrejme s tým, že k jej priateľovi by si sa správal maximálne slušne a zdvorilo.

swistica

Pises, ze si siel k starkej - to by mohla byt pre teba pomoc. Nech s tebou ide k lekarovi ona. Pripadne by si mohol skusit byvat s nou.