Páčia sa Vám tetovania na ženách ?

marek1251487

Mne ano. Je to znamenie, ze zena nie je posadnuta svojim telom. ak je vkusne, tak tak na mna posibi podobne pritazlivo ako pekny uces. a reci typu o sebapiskodzovani a nezdravom vplyve su scestne. prepichnutie usi je skor sadomaso. a to nikomu nevadi. a kolko tam je nervovych zakonceni, ako to hnisa, kym sa nezahoji atd.. na druhej strane.. ak sa ti tetovanie paci, aspon vyfiltrujes partnerov. pretoze byt s tebou bude chciet len podobne naladeny ?

Tomaas 12345

Nepáči sa mi to, a navyše mať tetovanie je chápané v kresťanstve ako hriech a s tetovaním sa niekedys nedá ísť na magnetickú rezonanciu, a tetovanie oslabuje imunitu.

Tutenstein_xD

Áno, páčia sa mi tetovania na ženách. Tetovanie je originálne a vyzerá veľmi dobre, keď človek vie, kde si ho dať a hlavne, keď vie, že čo si tam dať.

Katuska476

Som žena a nikdy by som si to nedala, pôsobí to na mňa lacno, vulgárne... veď ferarri taktiez nepotrebuje nálepky... tetovanie si podľa mňa dá znudená žena, ked už nevie čím zaujať tak si buchne lepku, silný nápis o ťažkom živote alebo tradičnú ružu ..