Ahojte zaujimalo by ma aky mate nazor na holu hlavu . Mam modre oci sumernu hlavu trosku strnisko . Ale zaujima ma nazor hlavne z pohladu zeny ako to vnimate ??? aky je prvy dojem ???
som menej atraktivny ked .... ???
kazdy ma iny vkus ...
Podľa mňa sú vlasy prirodzenou ozdobou človeka, preto sa mi páčia ľudia, ktorí vlasy majú. Plešiny tolerujem, lebo tie priniesla príroda a čas, ale ak sa niekto len tak ostrihá dohola, to sa mi nepáči.
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ha ha ha
Niekomu sa to hodí, napríklad niektorí chlapi sú príťažlivejší keď sú ostrihaný ;)
no joooooooo
Je to normalne podla mna, ved teraz je vela takych muzov co nosia holu hlavu aj dobrovolne :)
Kamosko ako sorry ale toto je diskusne forum ludia tu riesia rozne veci od zltych zubov az po zle ostrihane nechty, dalej pri zakladani temy mas kategorie a podla toho si vyberas aku temu zalozis cize tvoj komentar je uplne zcestny ako je mi luto ked ti je nieco ale s tym uz musis bojojvat ty prajem vela zdravia
Tato tema co ma spolocne so zdravím. To su za problemy ze ci som atraktivny, vidno ze si nemal vaznejsie zdravotne problemy lebo by ta takato detska vec ani netrapila.
Áno áno som to ja tak kľudne sa môžme nejak skontaktovať a možno sa niečo z toho bude ?