neuspokoji ma

Príspevok v téme: neuspokoji ma
mojenko

ahojte..........mam taky mensi vacsi problem.....mam priatela s ktorym sa milujeme uz dlhsi cas a je to vsetko v pohode,pretoze mam sex rada a je mi prijemny,ale este nikdy som nedosiahla orgazmus.....moj chalan o tom neviem lebo som mu to nepovedala a ani neviem ci mu to mam povedat ale bijim sa ze ked u to poviem tak znicim jeho muzske ego.....mam mu to povedat?a v com je chyba?a co mam robit?prosim poradte mi dakujem.....

oknejom

ja zasnem v 21 storoci sa este najde chalan ,co nevie co je zensky orgazmus??/no to sme ale poriadne sprosty narod ,samozrejme ,ze mu povedz,ako ta ma spravit,inak budes mat zdravotne problemi

kitti

Suhlasim s Denisou.Ukaz mu co ma robit,on sa tomu len potesi.Ak ani sama nevies dosiahnut orgazmus,musite skumat,bud spolu alebo len ty sama,aby si vedela co ti je dobre. Len sa nepretvaruj.Tak chces prezit cely zivot? Zo zaciatku to funguje,ale dlho to nevydrzis. A bud ho nechas,alebo potom po rokoch mu to chces povedat?

stanley3

NIC MU NEHOVOR.ukaz co mas rada a pri sexe mu nahlas hovor co a ako ti ma spravit.ked bude robit to co chces,si v poho.pa

denisa

Sama si vies orgazmus privodit? Ak ano, tak mu proste vezmi ruku, usta alebo cokolvek ine a ukaz mu ako na to. Alebo mu to ukaz sama... Urcite sa len potesi.
Myslis to s priatelom vazne? Ak ano, tak o jeho muzske ego nemaj obavy, nebudes predsa hrat divadielko pred nim.