Diéta 1200 kcal

Elaa

ahoj len daj pozor, aby si si neublizila, aby si mala dost potrebnych latok...lepsie je jest z kazdeho nieco...vela ovocia a zeleniny ale aj maso, bielkoviny ..sladkosti a mastne pomenej a hybat sa..

helencita

1200 sa celkom da, ale velmi zalezi, ze co robis denne, ci ti to bude stacit, toto by bolo dobre keby to nastavil vyzivovy poradca, ze na kolko to dat :)

Cherry

Myslím si, že 1200 kalorií môže byť tak akurát ale záleží aj na iných faktoroch. Bežne býva diéta okolo 1400 kalórií, záleží koľko vážiš, koľko meriaš, koľko chceš schudnúť, zdravotný stav, vek, pohyb atď.

dandiena

Presne ako napísala Alicia... schudnúť schudneš, len daj pozor, aby si si žalúdok úplne nedokazila a aby potom nenasledoval jo-jo efekt...

Tomaas 12345

A koľko vazis a merias ?

Ja som pred zopár mesiacmi bol na zaludkovej diéte a jedol som len cestoviny, sucháre, šunku a banány a teda som denne prijal asi okolo 40-50 % energie, a schudol som takto okolo 4 kíl za 2 týždne.

Alica81

Jasné, že schudneš, ale pokazíš si metabolizmus a z toho sa už nevyliečiš. 1200 kcal nebudeš môcť jesť navždy a so zničeným metabolizmom potom priberieš ešte viac. Lepšie bude začať cvičiť alebo znížiť príjem iba o trochu. Alebo cvičiť aj menej jesť, potom to pôjde rýchlejšie. Ak si myslíš, že to nie je zdravý spôsob života, tak to radšej ani neskúšaj. Určite to vieš aj sama.