Transplantácia vlasov v Turecku - vlastné skúsenosti

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov v Turecku - vlastné skúsenosti
Andrej87

Dobrý deň prajem , volám sa Andrej mám 42 rokov už dlhú dobu som plánoval podstúpiť transplantaciu vlasov keďže my vadily kúty a vrch kde už som mal vlasy riedke .

Potom čo sa dočítal že cenovo aj v kvalite je Turecko na dobrej úrovni našiel som firmu hairprof.net ktorá vlastne sprostredkuje služby transplantácie vlasov v Turecku spolu so Slovenskými delegatmy.

Videl som aj pár pozitívnych recenzií o nich tak som sa rozhodol že do toho idem .

Personál veľmi milý, najprv my spravily analýzu vlasov takže som videl kde a koľko štepou mi budú transplantovať.

Vybral som si balíček za 2100 Eur kde som mal transplantáciu v súkromnej klinike kde my daly 3400 stepou. Dosť ma to aj prekvapilo na akej dobrej úrovni to bolo . Po operácii mi daly medikamenty a pokyni , všetko pekne po slovensky takže som sa nemusel trápiť s Turectinou . Samozrejme že Slovensky delegát bol stále pri mne takže som bol úplne v kľude

Transfery hotel všetko vybavené a hlavne všetko v cene . Jedine že som si kúpil letenky ktoré mi pomohly vybrať tie má stály okolo 160 Eur .

Takže môžem povedať že som úplne spokojný

Stano57

Napísal som aj do inej diskusie ale dám to aj tu pre istotu ,

Ahojte volám sa Stano ,

Po dlhom rozmýšľani som sa rozhodol mať transplantáciu vlasov v Turecku cez www.hairprof.net , malý dobre recenzie tu ale aj na incich stránkach.

Komunikácia ľahká
Prístup profesionálny
Klinika super moderná a čistučka
Lekár a tým priateľský a profesionálny
Plus celú dobu bol pri mne slovenský delegat

Taktiež čo sa mi pacilo že všetko zariadili podľa mojich predstáv a voľného času.

Dokopy mi dali 4500 stepou s metódou D.H.I , 2500 eur plus letenka

Úplne odporúčam

Peterson

Áno robia to aj na Slovensku , ale určite nie na úrovni a určite nie za také ceny ako sú v Turecku. Mal som kamaráta ktorý si dal nato aby mal transplataciu na Slovensku a bolo to fiasko počet transplantovanych vlasov bol polovičný ako u kliník v Turecku a tá cena .... Nakoniec mu nevyrastla asi polovica tých vlasov . Dôvodom je asi to že kliniky na Slovensku to robia raz za čas preto nemajú dostatok praxe. Čo kliniky v Turecku sa špecializujú iba na transolantovanie vlasov čo je dôvodom prečo majú v tom takú prax a prečo ich preferujú ľudia z Európy.