Dobrý deň prajem , volám sa Andrej mám 42 rokov už dlhú dobu som plánoval podstúpiť transplantaciu vlasov keďže my vadily kúty a vrch kde už som mal vlasy riedke .
Potom čo sa dočítal že cenovo aj v kvalite je Turecko na dobrej úrovni našiel som firmu hairprof.net ktorá vlastne sprostredkuje služby transplantácie vlasov v Turecku spolu so Slovenskými delegatmy.
Videl som aj pár pozitívnych recenzií o nich tak som sa rozhodol že do toho idem .
Personál veľmi milý, najprv my spravily analýzu vlasov takže som videl kde a koľko štepou mi budú transplantovať.
Vybral som si balíček za 2100 Eur kde som mal transplantáciu v súkromnej klinike kde my daly 3400 stepou. Dosť ma to aj prekvapilo na akej dobrej úrovni to bolo . Po operácii mi daly medikamenty a pokyni , všetko pekne po slovensky takže som sa nemusel trápiť s Turectinou . Samozrejme že Slovensky delegát bol stále pri mne takže som bol úplne v kľude
Transfery hotel všetko vybavené a hlavne všetko v cene . Jedine že som si kúpil letenky ktoré mi pomohly vybrať tie má stály okolo 160 Eur .
Takže môžem povedať že som úplne spokojný