Nemam žiadnych kamaratov

Príspevok v téme: Nemam žiadnych kamaratov
Tinos888

Ahojte tak toto pišem už vážne z úplneho zúfalstva. Jasne kazdy tu pise zo zufalstva ale toto je mega zufale. Nedokazem si najsť kamaratov a aj keď nejakeho stretnem tak buď ma nejako obabre alebo je to kamarat ktory jeden deň s vami keca a na druhy na vas pozera ako keby som padol z marsu ... Je to važne blby pocit ... Totiž to neviem čo tym luďom robim ... Vždy sa snazim byť mili ... Aj v praci to iste ... Každy po mne pozera ako keby som mal na hlave parochňu s ovocim a pozdravi ako kedy ... Raz cez zuby inokedy ani obraz ani zvuk ... Mozne je to tym zeby ma poznali viac ako ja sam ? Veď kazdy sa o niekom niečo podozveda ... Ale ja sa citim byť uplne izolovany ... Uz som rozmyšľal aj nad psychologičkou ... proste som trochu introvert ale ak je so mnou niekto viac ako tri dni a vydrzi to viem byť k tomu človeku aj viac extrovertnejši ... Mal som kamošou celu partiu ... Ale bohužial som vycestoval za pracou na zapadne slovensko a tu nič ... S kamošmi z vychodu vzťahy pozamrzali ? je to uz zhruba 5 rokov ... Čo som ich nevidel ani len neviem ako žiju ... Vie mi niekto poradiť ?

Tomaas 12345

Ak si veriaci potom by si si svoje šťastie mal hľadať v Bohu a nemalo by ta trápiť že nemáš kamaratov, pretože máš vo svojom živote Boha a to je najlepší kamarát ktorý ťa nikdy nesklame.

Nájdi si aj koníčky ktorým sa budeš venovať a ktoré zamestnajú tvoju myseľ aby si nemal čas rozmýšľať nad tým či máš alebo nemáš kamaratov.

ahjajjaj

ak si veriaci, mal by si chodiť do kresťanského spoločenstva mladých. Tam by si si našiel aj kamarátov. Možno nie hneď zo dňa na deň, ale keby si tam išiel pomôcť alebo tak, časom by si sa viac zoznámil a z takýchto známostí by vznikli kamarátske vzťahy.

Tinos888

A určite by ma potešil niekto kto je veriaci ... Pretože moc takýchto ľudi nestretávam... Kamarát kamaratka je mi to uplne jedno ... Hlavne nech existuje.