Komplikovany otec- ako s tym zit

Príspevok v téme: Komplikovany otec- ako s tym zit
Zlaticko1

Ahojte, od malicka otec robil doma neplechu,s mamou sa hadali, zacal pit a vyostrilo sa to volali sme nanho aj policiu..nakoniec sa aj rozviedli,ale len papierovo,kedze mama nechcela predat byt a nechat ho pre nas. Ziju spolu,zacal sekat dobrotu no v posl.dobe zasa zacina viac pit.
Mam priatela vyse 4roky a uz dlho chystame svadbu,uvazovala som ci v rodicovskom byte kvoli odobierke (mamina by to tiez chcela) alebo v meste kde byvame,rozhodli sme sa pre rodicovske mesto a ked sme konecne vybavili termin otec zahlasil ze na svadbu nepojde,a ze co vymyslame drahe pcoviny a ze sa potrebujeme ukazovat. Velmi sa ma to dotklo lebo dovtedy sa tvaril ze pojde a este mi na novy rok prial aby vysla svadba. Dnes placem a neviem co mam robit. Chcem na svadbe oboch rodicov ale neviem aku to bude mat atmosferu ked vidim co si o tom mysli...no je tu aj mama. Poradte a prosim nepodpichujte som fakt smutna

Tomaas 12345

Tvoj otec ma vo svojom živote nejaku frustráciu a preto vám nadáva a rieši svoje problémy alkoholom. Zisti o akú frustráciu to ide a pomôž mu sa z tej frustrácie dostať.

ahjajjaj

myslím, že si riadne riaďte svadbu, a keď otec príde, zje a vypije, keď nepríde, donesiete mu. Ak by tam nebol, mysli na to, že by si zrejme vypil viac, a že by si sa zaňho hanbila. Takže sa kvôli nemu netráp, orientuj sa na snúbenca a na vlastné problémy, keď má otec problém sám so sebou, Ty za to nemôžeš. Slušne si ho pozvala, viac urobiť nevieš. Zvyšok je na ňom.