Problemy s rodicmi

Príspevok v téme: Problemy s rodicmi
laylaa

Poprosim vas o vas nazor a informaciu, ako vyzera vas ztah s rodicmi respektive ako vy ako rodicia sa spravate k detom. Rada by som vedela najma tieto situacie
1. kedy, o kolkej hodine je normalne sobotu vstat a zacat upratovat, kedy je nie normalne ze rodic dieta vo veku 20-30 nuti zacat rychlo upratovat, aby bolo co najskor upratane je normalne, ze nerespektuje rodic dieta, ze ma aj soj nejaky plan potrebuje ist do mesta ci nieco vybavit ci urobit nieco na pocitaci
2. o kolkej by malo dieta v nedelu vstat a pomahat kuchyni varit obed, dokedy moze vyspavat
3. kedy moze dieta vecerat, je normalne, ze rodic dieta nuti co najskor dojest a upratat
Moja situacia - mam vstat o 7-8, zacat upratovat treba uz o 8, obed ma byt navareny najlepsie uz o 10 a vecerat do 6 maximalne.
Nie je normalne, aby boli rozlozene riady a jedlo este o 9 rano, naranajkovat sa treba urychlene max do 8, inak pocuvam neskutocny krik, ze ak to nebudem dodrziavat, mam vypadnut, aka som leniva, neporiadna atd. Ak neurobim, co povedia, pocuvam vyhrazky, nemam pravo si robit nieco, vybavovat co potrebujem, lebo vzdy ma byt prve to, co oni chcu.
A ako je to v pripade, ze je dieta uz dospely clovek nad 50 rokov a rodic nerespektuje jeho pracu a povinnosti a v pripade docasnej kratkej navstevy u rodicov na par dni musi dodrziavat, co si rodicia zelaju, skakat robit, co oni povedia, nerespektuju, ze ma pracovny hovor na skype, zacnu dieta napriklad zdrbabat pocas neho, nech okamzite vypne notebook a ide skrabat zemiaky a podobne.
Prosim o vase vyjadrenie dakujem.

laylaa

vypisujete tu vsetci len ohladom byvania s rodicmi, podnajom, ale ved ja s nimi nebyvam, ja sa pytam ako je to u vas... ja nastastie iba musim pretrpiet par dni, co som na nasteve ale mma dost na rok..

laylaa

ludia preboha preco ste mi nikto neodpovedali na otazky, ja nikdy nerozumiem, preco tak vela ludi vzdy ignoruje otazky a neodpoveda k veci, co som sa pytala... ved mi napiste casy, kedy v sobotu nedelu y musite vstat a kedy mozte jest naposledy, vasi rodicia vam ich nedavaju?

sihkira

ako tak to je poriadna drezura. nepoviem, ak mas uz tolko rokov treba aj pomoct a samozrejme aj prispiet, no na druhej strane chapem, ze ta taka ta drezura vytaca

ahjajjaj

finančne na domácnosť prispievaš? U koho žiješ, toho pesničku musíš spievať. Najlepšie je vo vlastnom.

Almarinos

Toto je nenormalne. Je to asi na diskusiu. Problem je asi v tom,ze nemas kde byvat okrem nich, lebo nie su peniaze. Cize je to o peniazoch. Mna by z toho dr***.
A takto tu zijeme viaceri, lebo vsetko je drahe (byty) a clovek nemoze zit normalny zivot.
Cize rada je dostat sa odtial prec.
ako vidim, robis si 7z prognozu do buducna. A neriesi nahodou aj tvoja mama to, ako by si mala celkovo existovat?

irga85

fúha, tak to máš riadnu drezúru. akurát v sobotu a v nedeľu keď si môže človek trochu oddýchnúť tak takýto teror. no neviem, či by som sa radšej nezbalila a nešla do podnájmu.