Pomozte mi mam 14 rokov a dost casto ma boli chrbat v okoli ladvin a vsimol som si, ze ked mocim, tak zvysky mocu obsahuju krv. Bojim sa, ze to s tym nieco suvisi... Mam nejaku chorobu??? Dakujem vopred za rady
POMOC!!! čo keď zomieram????
jednoznacne musis ist k lekarovi..
Tak toto naozaj nevyzerá dobre. Musíš to povedať rodičom (aj keď sa hanbíš) a okamžite ísť s tým k lekárovi.
Chod lekárovi, ako hovoria iní, bude to asi zápal mechúra. Neboj sa, ne zomieraš, ale chod lekárovi. Sám si nepomôžes.
spencer vyzera to na zapal mechura, alebo iny zapal mocovych ciest.
No to palenie nemam casto ale niekedy hej. Ale len niekedy
urologgorald
co to moze byt supanie penisu a semennikov? opakovane a jemny zapach
pravdepodobne mas nejaku infekciu. dost caste z bazenov. cim skor chod k urologovi a ten ti da antibiotika a za par dni si fit. neboj sa. nemas nahodou palenie pri moceni?
Ano, nemal by si sa bat povedat to rodicom... Chod k lekarovi ti radim. A pomoze ti urologicky caj. Ak ho budes pit 2-3 krat denne, tak by to malo pomoct. Ak nie, tak navstiv lekara. Lenze mozes mat aj chorobu Mocove kamene, ktore vznikajú najcastejšie pri infekcii a zvysenej koncentracii vapniku v krvi. Vtedy treba denne vypit vela vody. Ale ja by som ti skor tipoval Zapal mocoveho mechura, aj ked ho castejsie maju zeny. Daj si vysetrit moc u lekara. Ale najprv ten urologicky caj
viem,ze sa asi hanbis,ale uricte to povedz rodicom.alebo chod sam k lekarovi..kazdopadne-bez k lekarovi..