Pestrec mariansky

akinom007

klaudusinka/ ano citis sa vyrazne lepsie neviem to uple púopisat, pokozka zaludok, celkovy fyzicky stav, kondicia travenie, spanok, nafukovanie brucha...vsetko lepsie

akinom007

January/ Drvený plod Pestreca
Mnohoročné skúsenosti ľudí s úžívaním Pestreca hovoria, že najefektívnejšie účinky má ako drvený plod.
V tejto podobe totiž drvina obsahuje najvyššie možné množstvo účinnej látky sylmarin.
Drvený Pestrec mariánsky konzumujte priamo, 4x denne 1 čajovú lyžičku (3-4 g), buď približne 45 minút pred jedlom, alebo 45 minút po jedle. Pestrec tak nebude v žalúdku zmiešaný s ďalšou potravou a účinné látky (komplex flavolignanov – silymarín) sa takto môžu účinne vstrebať. Dávkovanie si môžete podľa potreby upraviť aj na 2x denne 2 čajové lyžičky.
Drvinu v ústach premiešajte so slinami (kvôli rýchlejšiemu stráveniu a distribúcii prospešných látok, sliny obsahujú tráviace enzýmy) a prehltnite. Pre uľahčenie prehĺtania priebežne zapíjajte dostatočným množstvom vody (cca 150-200 ml na čajovú lyžičku). Ak vám nevyhovuje premiešanie so slinami, pestrec môžete pokojne zapiť vodou.

akinom007

uz uzivam treti tyzden....
1 tyzden som uzivala 4x denne 2 a 3 tyzden uzivam 2x denne.
PO prvom tyzdni sa mi splaslo brucho ktore som mala roky ako tehotna :D denno denne.
po tretom tyzdni sa mi stiahli pory na pleti ktore som vzdy mala obrovske:) a celkovo pokozka pleti sa velmi zlepsila plet konecne nie je mastna, pory stiahnute. Uvidim co sa bude diat dalej.