V auguste mi gastroenterológ diagnostikoval erozívnu ezofagitídu a gastritídu (zápal pažeráka a žalúdka) a odvtedy beriem lieky Pantomyl a Asceton. Po určitom čase ma začalo tlačiť v trojuholníku medzi rebrami a pod rebrami, viac na ľavej strane aj pri ľavej lopatka a vyrážalo mi to do ľavého boku. V decembri sa tie bolesti vystupňovali natoľko, že som bola hospitalizovaná. Liečili ma však len infúziami a uzavreli to ako zápal žalúdka. Bolesti však pretrvávajú a už ma začal bolieť aj celý chrbát až po krížovú oblasť na ľavej strane. Nemá niekto podobné problémy a nevedel by mi poradiť ne koho sa obrátiť (už mi robili CT brucha, CT mozgu, bola som na neurologickom vyšetrení, na gastre) ?
Tlaky v trojuholníku a pod rebrami
Svojmu lekárovi povedz, že máš z liekov vedľajšie účinky ktoré sú uvedené na príbalovom letáčiku...pýtaj si liečbu bez chem. liekov a rady ako sa stravovať. Lekári to vedia, len je pre nich jednoduchšie a finančne výhodnejšie predávať lieky. Ak nepochodíš, tak pýtaj kartu a hladaj iného lekára. .........zamysli sa nad tým, prečo máš tráviace problémy-stresy v škole, práci, v rodine. Nauč sa vyhýbať stresom a ak sa im vyhnúť nevieš tak sa nauč na nich inak reagovať. Bylinky na žalúdok si vieš vyhladať aj sama na internete alebo v knihách, že?
To je u nás problém,ak mi zle poradí lekár,čo sa môže stáť,preto treba info hľadať aj inde,viac hláv,viac rozunu.
Sono nie.
robili CT, nie sono?
Prečítaj si vedľajšie účinky tých liekov. Ďalší príklad toho, ako páni doktori robia svoju prácu.