Vyhodenie vyrážok po uziti neutrogeny

Príspevok v téme: Vyhodenie vyrážok po uziti neutrogeny
Trumpalko

Dobrý deň,
včera som užil produkt od neutrogeny ( detoxovy peeling) a dnes ráno som vstal červený hlavne na oblasti cela a v oblasti nosa mám strašne veľa malých bielych vyraziek. Nechce to ustúpiť a preto sa vás pýtam, či by ste mi s tým nepomohli. Ešte sa mi to nikdy nestalo aj keď som mal v minulosti strašne akné. Zvyčajne nie som hystericky ale nechcem aby sa mi to vrátilo. Čím by som to mohol utlmiť alebo treba len čakať?
Ďakujem za seriózne odpovede

swistica

Vyzera to, ze mas citlivu plet - cize sa treba vyhnut velmi aromatizovanym produktom a produktom s kyselinami. Tu moze byt problemom asi najviac ta kyselina glycolova - ide v podstate o chemicky peeling.

swistica

Pozrela som si zlozenie - je v nom vela latok nevhodnych pre citlivu plet, co moze sposobit reakciu. Tiez vela latok dobrych pre suchu plet - väcsou tieto latky mozu vyvolat akne, pretoze dost premastuju. Dalej su tam kyseliny - najmä kyselina glykolova moze sposobovat reakcie na citlivej pleti. Peeling uz dalej nepouzivaj. Na akne si davaj nejaky krem s obsahom zinku. Lacny a dostupny je napr. Sudocrem. Ak chces nieco lepsie a prirodne, skus zinkove kremy od Dulcie alebo Navie.
Lepidlo je dalsi problem. Akne sice podla mna nevyvolalo, ale moze sposobit problemy s dychanim, bolesti hlavy atd.

Trumpalko

Pardon, natrel som si to na tvár a asi 1 min masíroval. Začína ma to aj svrbieť.
Na obale píše, že sa v produkte nenachádzajú žiadne komedónne látky. Podľa môjho laického hľadania som na stránke tiež nenašiel žiadne. Fakt sa mi to ešte nikdy nestalo. Napada mi ešte 1 vec. Priblížne 2-3 dni dozadu sme s mamut lepidlom lepili svetielka ktoré su asi 2m nad mojou hlavou a to lepidlo stále zapácha aj po vyvetraní. Nemôže to mať dopad na moju pleť? Je to fakt smrad a v izbe strávim asi 12h denne vrátane noci.
www.skincarisma.com

swistica

A co si s tym peelingom robil?uzit = jest , potom sa totiz necuduj.

Daj si zlozenie peelingu do skincarisma www.skincarisma.com a tam uvidis, ci obsahuje komedonne latky.