Zivot inde

Príspevok v téme: Zivot inde
mmmonic

Ahoj. Je tu niekto kto zije v Spanielsku? V barcelone napr. Viete mi poradit nejaku dobru agency cez ktoru sa tam dostanem napr na zaciatok mozem pracovat ako housekeeper kedze mam len zaklady spanielciny. Anglicky viem dobre. Pripadne, nebranim sa inemu statu ci krajine kde by som mohla zacat novy zivot a ucit sa jazyk. Ak je tu niekto kto chce cestovag so mnou alebo chce ist skusit zit inam ci uz fo barcelony alebo irska alebo hocikde, piste :) majte sa krasny den zelaaam

dadusdus

Poviem ti, že to španielsko láka aj mňa, len neviem si predstaviť, že by som len tak odišla a robila tam. Predsa len tu mám rodinu aj prácu, aj všetko.

zabkiara

a nebolo by ti lepsie ist na vlastne triko niekde do zahranicia? lebo ako napisali, tak agentura ti bude dost velku ciastku z tvojej vyplaty brat.

lukco85

TREBA SA ALE PRIRPAVIT NA TO, ZE KED CHCES IST CEZ AGENTURU TAK ONI TI BUDU DOST VELKU CAST VYPLATY BRAT ZA ICH SLUZBY

mmmonic

Ja som bola v spanielsku niekolko x na dovolenke. A pacilo sa mi tam hlavne Barcelona kde sa da podla mna aj v anglictine komunikovat. V mensich mestach niektori ludia anglicky vobec nevedeli. Agentura ma laka len preto ze vedia vybavit NIE a ostatne doklady lahsie ako keby som to riesila sama. Ale ako hovoris je to risk no..