Nedostatok sexu-zdravotné problémy

Príspevok v téme: Nedostatok sexu-zdravotné problémy
katty103

Pekný večer. S priateľom sme spolu 2,5 roka,čo nie je až tak veľa aby nám to v posteli prestalo klapať. Priateľ má 37 ja 25 , milujeme sa,chapeme sa po všetkych stránkach až na tú v posteli. Odkedy som spomenula tému dieťa vôbec nemá záujem somnou spať .Pričom chce deti ,len nie hneď ja som tiež povedala časom. Vždy sa mu musím ja vnucovať. V auguste sme spolu spali posledný krát, odvtedy som rezignovala. Ako to by som nejako prežila ,ale neviem či kvôli tomu alebo neviem prečo, začínam mať problémy .Krámy mi meskavaju,bolia ma prsniky ,tlaky v podbrusku ,môže to byť hormonmi?

katty103

Nakoniec sa asi aj sám uvedomil.Dnes ráno dokym som ešte spala sa vyzliekol a pritisol aby som vedela,že je holy a šlo to,vzhľadom na tu dobu to bolo veľmi rýchle ,tak som mu povedala ,že čo čaká po pol roku.Reagoval ,ze sa polepší.Tak som zvedavá

Carie

Radsej chod k lekarovi sa nechat vysetrit. Pol roka bez sexu predsa nemoze sposobovat zdravotne problemy. Mnohi ziju bez sexu aj dlhsie a v pohode. A s tym tvojim vztahom to je tiez tazke, je mozne ze sa boji zalozit rodinu a mat deti. Alebo nieco ine, do hlavy mu nikto nevidi. Fakt uz nie je najmladsi aby to dlho odkladal, ma najvyssi cas.

jeanValjean

Na to zrejme ťažko povedať Áno som pripravený. Vždy sa to posúva do úzadia,pretože ten zámok je "len"čo ak by.

katty103

Dieťa nemá, lebo predo mnou mal len 1 ženu ktorá ho veľmi sklamala(po dlhej dobe chodenia ,mu v krásnu sobotu prišla povedať,že sa vydáva) Dlho nemal ženu, ani nechcel ,dokým som do jeho roboty nenastúpila ja ?. Ja neviem ,správa sa ku mne úžasne, je starostlivý, úžasný, vtipný, dnes ma čakal obed ,dáva mi veľa lásky, odcudzenie nenastalo, každý večer sa pride túliť,pohladí,pobozká.. len tá posteľ, mozno to bude tým ze som nie veľmi skúsená,nie som typ ,co prestrieda 1000 chlapcov, ale vždy sme si povedali ako,kde kedy a fungovalo nám to.Som stratená

snowflake

priatel má 37 rokov a tebe nie je divné že doteraz dieťa nemá...?
ženy môžu mať dieťa len do menopauzy, ktorá može prísť aj skor v 35, ako u mojej kolegyne,..tiey sa s pribudajucim vekom prvorodičky kedze starne zvysuje riziko vyvojovych chyb dieťaťa..
ste spolu dva roky čo je už dosť dlhá doba,..predpokladám ze bývanie máte zabezpečené pre rodinu??? obaja pracujete? aby si dostavala matersku?
a ze s tebou nechce už polroka spat to v poriadku nie je... mala by si si s nim sadnut a važne si pokecať.. v prvom rade svadba , aj ked len na urade,... aby dieťa prislo do rodiny... a nie aby si sa dala nabuchat a on zdupká... a ty ostanes slobodna mamička s holou ritou...
pohovor si s nim... ze kedy svadba? kedy dieťa? lebo aby si nestracala zbytocne cas s ním...

katty103

O porne neviem,kazdy večer sme spolu , nikdy som ho nečapla.Keď som aj otvorila jeho ntb nič tam nemal také. Môžno je to ozaj tou únavou, neviem. No k tomu " náhodnemu " otehotneniu nemôže dôjsť, kedže ja antiku neberiem je to na ňom,ja nechcem dieťa na to aby si ma vzal,ja na svadbe netrvám ,to ma vôbec netankuje ako niektoré,ze by sa len vydávali.Pôjdem na gynekologiu uvidím čo mi povie.