deckam uz pomaly darceky nakupujem a manzelovi tiez uz nieco mam. no kedze sme prerabali dom, tak islo dost penazi tam, takze len drobnosti, nic velke si nebudeme navzajom kupovat.
Vianoce, Vianoce prichádzajú. Už máte premyslené darčeky?
ja si darčeky na Vianoce zaobstarávam po celý rok, aby som nekupovala na poslednú chvíľu a týmto sa mi darí dosahovať aj originalitu. Tento rok ich však ešte nemám pre každého. Či skôr pre väčšinu ich nemám.
Mne aj cez rok tie darceky napadnu ale potom nakoniec aj zabudnem co to bolo :D Celkovo vacsinou aj kupujem darceky na poslednu chvilu
rodičia dostanu knihy, oroginalne oblečenie, sladkosti, kozmetiku. Budu to všetko potrebne veci
na nakupovanie darčekov toho roku naozaj nemam čas. Takže som všetky objednala po internete na familium. Už ich iba zabalim. Zbytok si kupim postupne , mam na to ešte mesiac
ja ku každému balíčku pre moju mamu aj sestru pribaľujem koalgen od www.bionutrian.com , balzam na pery a este nejaky kremik na ruky
Pár týždňov a sú tu Vianoce. Ak už premýšľate čím koho tento rok obdarovať, prinášame vám pár skvelých tipov, ktoré dozaista potešia celú rodinu. Užite si čaro Vianoc bez stresu.