Výnimočne to mám tento rok už premyslené a niektoré veci aj objednané, tak sa teším.
Vianoce, Vianoce prichádzajú. Už máte premyslené darčeky?
ja už ich mám aj kúpené ešte v aguuste :D keby kvôli kovidu zavreli obchody....na nič nečakajte!
Pridávam sa k tímu "praktické darčeky", tiež ideme tento rok investovať do dobrého pocitu z čistenia fasády - cistime-fasady.sk :D
My sme tiež mame dali celkom netradičný darček na narodeniny a to voucher na tepovanie sedačky od www.jovitep.sk lebo stále hovorila, ake to ma špinavé a neviem čo :D tak sme jej spravili takto radosť na Vianoce
Fuuuha Kiko, tak to ste si fakt dali netradicny darcek. a uz vam fasadu boliá aj vycistit? Ako ste spokojni?
My sme si s manželkou dali celkom nezvyčajný darček k Vianociam a to čistenie fasády od www.housepro.sk lebo už dlho sme to chceli, ale nijak na to nebol nikdy čas :D
ano, mam nakupene. Mala som totiž zľavové kupony bonipo, takže som nakupila všetky vianočne darčeky
V tejto dobe by som sa poukazy bala dat ako darcek, ked clovek sam nevie, kedy bude povoleny normalny zivot. Radsej nejaku knihu, oblecko alebo nejake veci do domacnosti planujem pokupit na vianoce.
vacsinou si uz pocas celeho roka pisem, co potrebujeme a potom to na vianoce kupujem, ak to samozrejme skor nepotrebujeme
Pár týždňov a sú tu Vianoce. Ak už premýšľate čím koho tento rok obdarovať, prinášame vám pár skvelých tipov, ktoré dozaista potešia celú rodinu. Užite si čaro Vianoc bez stresu.