Numerológia a partnerský vzťah

Príspevok v téme: Numerológia a partnerský vzťah
Cristin

Je tu niekto, kto verí na numerológiu, má s ňou skúsenosti alebo si dával spraviť rozbor vzťahu? Spravila som jednu hlúposť, čo ľutujem - že som si dala spraviť partnerský rozbor aktuálneho vzťahu na zàklade numerológie. Vzťah je dobrý, myslíme na spoločnú budúcnosť, deti.. Avšak v rozbore bolo, že je tento partner pre mňa do budúcna nevhodný, že v jeho živote bude ešte viacej žien a partner na rodinu to nebude. Odvtedy sa nad tým zamýšľam a vrta mi to v hlave... Myslíte, že numerologia mi naozaj pomôže predísť sklamaniu a mám byť rada, že to viem alebo to vôbec nebrať vážne? Na druhej strane niektoré veci, čo som v rozbore čítala, boli pravda. Bolo by mi ťažko vo vzťahu, ktorý ma predpoklad že nevyjde...

patrici77

moc by som svoj zivot neovplynovala na zaklade numerologie, iste ma to nieco do seba, je to vsak stale take tajomno. radsej by som vsak dala na komunikaciu a volny priestor. vsetko chce svoj cas.

dubsicka

neukoncovala by som vztah kvoli numerologii a vestbe, ale skor z vlastneho presvedcenia keby vidim ze to cele uz jednoducho zmysel nema a laska vyprchala, ze si nemame co povedat, netravime spolu ziaden cs a odcudzili sme sa. ano karty apod. veci ti to mozu len utvrdit no netreba robit unahlene zavery.

Daniela1992

Osobne verím v numerológiu, ale nemôžete ju veriť až tak, že by ste sa kvôli nej rozišli. Mala som kamarátku, ktorá chodila ku kartárke. Tá jej povedala, že ju priateľ podvádza (pritom to nebola pravda.) Musíte poznať hranice a neveriť všetkému. Numerológia ani astrológia nie je odpoveďou na všetko. Ja osobne vídam anjelské čísla, ale aj keby som vídala 666, 1111 chi-nese.com alebo neviem čo, nenechala by som tým číslam „diktovať“ môj život.

Cherry

Určite sa nerozchádzaj kvôli numerologii !! Pokiaľ si spokojná tak v tom vzťahu pokračuj normálne. Takéto veci ako napríklad numerologia by človek mal brať iba ako záľubu keď tak, určite nie ako smerodatnú odpoveď na všetko. Takže kľudne sa tomu venuj a rozvíjaj ale nenechaj si tým ovládať život v takomto smere. Čo sa má stať sa aj tak stane - pravdepodobne.

Charles Bukowski

Ak sa s niekým rozides na zaklade numerologie, tak si nic ine ako zostat navzdy sama ani nezasluzis. Numerologia? To vazne?

ahjajjaj

numerológovia a veštkyne sú zbytočne vyhodené peniaze a utiekanie sa k nim hovorí o citovej nestálosti a labilite.

sunnyball13

....moja skúsenosť....čítal som a vedel o numerológii a vhodností znamení, ktoré sa k tebe hodia a ktoré nie....aj napriek tomu mám manželku ktorá sa ku mne podľa znamenia nehodí,,,,niekedy mi to vadí....niekedy mi to nevadí...sme spolu 10 rokov a máme za sebou aj krajšie aj horšie chvíle...máme spolu 3.krásne deti....a zrejme všetko je tak ako má byť...tak to je moj poznatok...ak človek nejako počúvne svoje srdce a pocit možno pojde aj proti numerologii a možno tam fakt nebude taká súhra ako má byť...ale zase to bude vynahradené niečím iným...a asi každému sú pridelené iné úlohy....robiť si numerologický rozbor je fakt....dvojsečná zbraň......ak si si to dala robiť už zrejeme to tak tiež malo byť a má to svoj význam...

swistica

Odpovedz si na otazku: ak sa s nim rozides a on bude do konca zivota bud single alebo bude len s jednou partnerkou, nebudes si vycitat, ze si sa rozisla kvoli numerologii?

Si veriaca? Lebo ak si krestanka, nemala by si riesit numerologiu.