Takéto veci si stále riešim sama so sebou, nerada sa o nich rozprávam, no tentokrát by som potrebovala aj názor druhých. Tak som si povedala, že to vyskúšam tu. Takže, poďme na to (Dopredu sa ospravedlňujem za dĺžku. Ani mne by sa to nechcelo čítať, takže vopred ďakujem za každú reakciu):
Mám priateľa, chodíme spolu už cez rok. Mám ho úprimne rada no viem, že nie tak veľmi ako on mňa. Čím sme dlhšie spolu, tým viac si uvedomujem, ako sme rozdielny, ako sa v mnohých situáciach naše názory rozdeľujú. On ma však má stále viac a viac rád.
Problém je aj v tom, že pred troma rokmi som chodila s jedným chlapcom no rozišli sme sa (nemali sme na seba veľa času, menil školu, ja som bola tiež v ťažkom ročníku, jednoducho toho bolo veľa). Ten chlapec si tiež našiel dievča, s oboma som sa často stretávala, keďže to dievča bola moja spolužiačka. Celé tie roky som ho však mala stále rada, chýbal mi, často som na neho myslela. Nikto nechápal prečo spolu chodia, keďže on bol/je úplne zlatý chlapec a ona...no, jednoducho do vzťahu išla len kvôli jednej veci. Pred nedávnom, na jednej oslave sa trochu pripil a začal rozprávať jeden príbeh o chlapcovi z ktorého (možno si to len ja doteraz namýšľam) vyplynulo, že ma má stále veľmi rád (možno aj ľúbi, ktovie), že nie je spokojný ale je šťastný lebo vidí, že človek ktorého má rád je šťastný (ten čas som už totiž mala terajšieho priateľa), začal púšťať pesničky od kapely ktorú zbožňujem. Pár dní po tejto oslave sa rozišiel s priateľkou.
No...a ja neviem čo mám robiť. Mám rada svojho priateľa ale celé tie roky som stále ľúbila/ľúbim vyššie spomínaného chlapca (predsa, bola to moja prvá láska ako sa hovorí). Mám pocit akoby som celý ten čas priateľa len vodila za nos, no ja ho mám naozaj rada, rada s ním trávim voľný čas, rada sa s ním rozprávam ale asi som sa zmýlila v tom, že ho ľúbim. Mám asi strach sa s ním rozísť, mám zmätok vo svojich pocitoch. S vyššie spomínaným chlapcom som toho mala taktiež aj oveľa viac spoločného. Nechcem priateľovi zlomiť srdce, bojím sa toho ale viem, že to by asi bolo najlepšie. Nie som teraz veľmi šťastná ale viem, kde by som mohla byť.
Keď si to teraz takto celé čítam, ani neviem či Vás prosím o nejakú radu, alebo som sa len jednoducho chcela vyrozprávať. Možno skôr len vyrozprávať, no aj za to Vám ďakujem.