Adopcia

Príspevok v téme: Adopcia
anonymkaanonymka

Prosim Vas mam 3 mesacne dieta, ktore som sa rozhodla dat na adopciu. Psychicky ho nezvladam otec dietata nas opustil ked som.ostala tehotna a ja som uplne psychicky na dne. Prosim musim to riesit aj sudom? Stretli ste sa s tym? Da sa s tym vyrovnat? Stale len placem lebo ja malicke nechcem ..Nechcem sa onho starat radsej ho dam milujucim rodicom ktory mu daju milujuci domov..Ja.to nedokazem

swistica

1.) Mozes mat poporodnu depresie, hormony este nemusia byt v poriadku a to ti moze sposobovat tieto stavy. Kludne sa moze stat, ze ked niekomu dieta das, zasnes zase vystrajat, ze si sa o neho nevedela postarat. Urychlene navstiv obvodneho lekara, aby ti dal odporucaci list k psychiatrovi. Po liecbe uvidis, ci na svojom rozhodnuti stale trvas a dieta mozes dat na adopciu aj neskor.

2.) Potrebujes, aby ti niekto s dietatom pomohol. Pomahaju ti rodicia, stari rodicia? Poziadala si ich o pomoc?

3.) Aj ked ta partner opustil, je povinny starat sa o svoje dieta. Dufam, ze je uvedeny aspon v rodnom liste. Treba ho kontaktovat a povedat o svojom rozhodnuti. Mozno by sa isty cas o dieta mohol starat aj on. Kontaktuj aj jeho rodicov.

ahjajjaj

Ahoj anonymka, ak si si istá, že sa chceš dieťatka vzdať, možno to skúsiť v dojčenskom ústave. Ale môže ist aj o Tvoju poporodnu depresiu a hormonálnu záležitosť a súrne vyhľadaj psychiatricku pomoc. Keď sa dieťatka vzdás, olutujes to a inak je ťažké postarať sa on. Nemáš nikoho, kto by Ti pomohol? Rodičia, pripadne takmer svokra. Nemáš kamarátky?