Otec sa somnou nerozpráva

Príspevok v téme: Otec sa somnou nerozpráva
Jelienka88

Mám 16 a pár mesiacov chodím s jedným dobrým chalanom. Moja mama sa s ním pozná nejakú dobu a má ho rada. Jeho rodičia jej prídu príjemní. No môj otec sa teraz so mnou prestal rozprávať úplne ma ignoruje po tom čo som na Silvestra išla k chalanovi spať , aby som nebola sama s ocom doma keď mama je v práci práve na silvestra, lebo som vedela že sa nijak nezabavím len by som ocina musela opitého doma znášať Čo mám podľa vás robiť, keď všetci mi prajú vo vzťahu aj moja mamina, len oco je stará škola a nechce slovo chalan ani počuť. :( ,pritom je to milý šikovný chalan ktorý je robotný, slušný a ľúbi ma .?

swistica

Si povinna rodicov posluchat, kym nebudes mat 18 a pokial budes od nich financne zavisla tak aj neskor.
1. - napadlo ti, ze takto zostal sam otec?
2. - 16 rocne dievca nema co prespavat u cudzieho chalana. Jeho rodicia to dovolili, alebo ste to urobili poza jeho chrbat?
3. - otcovi sa ospravedln za to, ze si ho nechala posledny den v roku sameho - chalana tam uz nepominaj
4. - do buducna sa s chalanom stretni na hodinku, dve a potom spat domov

ahjajjaj

No, otca to prejde. Aj tak, mala si poslúchnut, alebo si zavolať chalana k sebe, s tým, že by po polnoci išiel domov. Takže trpezlivosť.

jeanValjean

Ahoj mrzí ma čo ti poviem.Apeluj na celú rodinu aby bol vzťah medzi vami dobrý,je to základ vyrastať vo fungujúcej rodine.Veľké omyly spôsobené práve z disharmonickej rodiny určujú akúsi cestu kde ti bude mentorom každú chvíľu niekto iný. Klam od lásky nerozoznáš.Naozaj skús všetko aj právnou cestou, no Nikdy nerob protest pri ktorom si ublížiš.Jo?Keby niečo určite tu bude niekto komu sa môžeš zveriť.Aby Tebe dal Boh silu to ti prajem.