Mám dlhú výdrž. Je to v poriadku?

Príspevok v téme: Mám dlhú výdrž. Je to v poriadku?
marek1251487

Nemám to ako porovnať, keďže som dva životy nežil. Jednoducho dokážem sexovať aj hodiny bez toho, aby som sa urobil. A pritom mám naozaj príjemnú, peknú priateľku s pekným telom, sexepílom, ktorú sa chlapi snažia baliť. Ľúbim ju, sme spolu len dva roky, čiže posteľ určite nevychladla.. Je mi preto divné, že dokážem tak dlho sexovať bez vyvrcholenia. Mám 39. Pri takej žene by som sa v 25tke urobil do pár minút. Nemal by som šancu vydržať. Teraz to dokážem regulovať. Môžem skončiť za 10 minút, alebo aj za dve hodiny (realita).

Nechcem, aby to vyznelo nejak provokatívne, či chválenkársky. To určite nie, píšem úprimne. Preto sa chcem opýtať ostatných starších mužov, či to majú rovnako. Či povedzme aj po štyridsiatke dokážu chlapi sexovať s nejakou mladou sexy ženou trebárs aj hodinu.

Závidel som tú výdrž. a teraz začínam chápať, ako je možné že v porno videách dokážu chlapi sexovať s takými samicami bez toho, aby sa do pár minút urobili. Že sa to asi vekom zlomí. Jednak inými, vyššími nárokmi na sex, jednak hladinami hormónov a pod.

Máte to aj ostatní takto?

marek1251487

@EV365
tvoja teória by platila, ak by to nebolo to isté aj pri masturbácii. za mlada som si to mohol urobiť a za 10 minút by som sa znova urobil do minúty.
krajšiu? je pekná, zaujímavá. zvnútra aj navonok. mne sa páči. dokážeme sa milovať večer aj ráno a potom znova večer. to by som ako dokázal so ženou ktorá sa mi nepáči?

marek1251487

@ EV365
Samozrejme sme to skúšali. Minimálny rozdiel. Urýchliť to môžem jedine hlavou. A tam nehrá rolu, ako dlho som nemal sex. Bol som pred nedávnom na pracovnej ceste mesiac mimo domov. A keď som sa vrátil, tak ako keby som ani neodišiel :)

marek1251487

Zlomilo sa to okolo 35tich rokov. Samozrejme sa uspokojím sem tam aj sám. Keď som bol rok bez ženy, tak častejšie. Ale veď to som robil, aj keď som mal 25 a nepomáhalo :) Neviem, či to je zvýšenými nárokmi. Nestačí mi len pár minútový sex, ako v poľskom dabingu - ooh, hmm, aa, hotovo. Potrebujem zapojiť hlavu, užiť si to. Prirovnal by som to k filmom, alebo hudbe. Začneš v neskoršom veku chápať, ktorá tvorba je kvalitná a nepúšťaš si kdečo.. A v ženách/partnerke to nebude. Pretože aj pri masturbovaní to nepríde do minúty, ako niekedy. A necitlivé to nie je. Len akoby hlava vytvorila nejaký blok, kedy je nad "fyzičnom". Čiže sú praktiky a veci, ktorým neodolá a nezastavím to ani pomyslením na vlečku mŕtvych psov. Mám pravidelnú rannú erekciu pod palónom, tak zdravý zrejme som :)

sunnyball13

...tak u mňa to tak nie je a tiež som v tom veku....ja by som to bral takú schopnosť :)...kto vie možno to závisí aj od toho, že či človek sám sa uspokojuje, potom tá schopnosť asi nie je taká.......ja taký pocit ako ty mám, ale len keby som si dal viac alkoholu, vtedy to dáko znecitlivie.....takže je to zaujímavé a zaujímalo by ma čím sa to u teba zmenilo...

Carie

Co si na tom zavidel? Myslis ze zenam je prijemne sexovat dve hodiny? Vsak to je uz nudne, ja by som to teda nechcela