Narazená noha

Príspevok v téme: Narazená noha
Ajn

Dobrý deň. Pred mesiacom som bola na dovolenke a nechtiac má prevádzkar jet sky prevrátil z môjho jet sky a ako som padala so vody veľmi som si narazila nohu o rukoväť. Dolná časť holennej kosti má nesmierne bolela až som si myslela že je zlomená ale asi nebola. Keď som vysla spat, všimla som si že mi na prednej strane chodidla nad prstami tečie krv. Mala som oskretu ranu čo som ani necítila že sa mi to stalo. Po pár dňoch som mala veľmi veľkú modrinu vzadu na lytku. Čo tiež neviem prečo keď má tam nič nebolelo. Skoncila som z modrinou na lytku a na prednom chodidle a tam kde má to najviac bolelo nič. Po cca 2 týždňoch sa mi na hollennej kosti urobili hrcky a odvtedy ta časť je mierne začervenania. A stále boli. Nikdy som nešla na röntgen keďže normálne chodim. Ale teraz po mesiaci sa začínam obávať keďže to boli viac a aj na iných miestach. Neviem či to je normálne že rana môže bolieť dlhšie. Fotky sú pár dni po keď sme sa vrátili. Po dlhom cestovani sa mi urobila modrina na boku chodidla pod clenkom.

Ajn

Dakujem. No už uvažujem že pôjdem aj keď tu v uk sa v nemocnici čaká aj 6 hidin kým má zoberú. Preto som tam nešla. Ale keď mám ponožky klasické vyzsie, tak vidím že kde bola odtlacena “gumička” mám menšiu modrinu a pod tým opuch. Čas sa ist dať vyšetriť.

swistica

Este k tej modrine - na lytku a na dolnej casti chodidla - cize miestach kde si sa priamo neudrela, bola vplyvom gravitacie. Krv tam ,,stiekla,, ked si lezala - lytko a presuvala sa - chodidlo.