problemy s krcnou chrbticou

Príspevok v téme: problemy s krcnou chrbticou
Mintenker

Ahojte, zas si idem po vase nazory.. mam problemy s krcnou chrbticou a beriem antidepresiva nakolko mam uzkosti.. doteraz som tlak nevnimal avsak pred par dnami mi merala lekarka a mal som 140/90 .. odvtedy sa sledujem a mam tlaky v hlave od krcnej asi ale odkedy viem ze tlak som myl vyssi tak sa bojim a ked si dam tabletku pod jszyk tak do 2-3 minut to povoli.. pisane je ze ucinkuje po 15-30 minut. Je mozne ze mi ucinkuje okamzite alebo je to len v hlave a preto sa mi ulavi? Dakujem za odpovede

ahjajjaj

Mintenker, na Tvoje bolesti chrbtice odporúčam pravidelné cvičenie: www.youtube.com
alebo do youtube: cvičením proti bolesti 2.diel krční páteř.
Okrem toho ma napadlo, že by si sa všeobecne cítil lepšie, aj ohľadne krvného tlaku aj psychicky, kebyže máš pozitívny vzťah k zvieratám. Odporúčam zaobstarať si psíka, s ktorým by si pravidelne chodil na prechádzky. Sám zváž, či by si sa psíkovi dokázal venovať, a do akej miery by sa vedel oňho postarať.

Mintenker

Mjanik, dal mi akupunkturu jak je prechod mesti lebkou a krkom a odvtedy ma boli totalne hlava .. ty robis aku?

ahjajjaj

ahoj, myslím, že v Tvojom prípade by sa Ti zišla aj akupunktúra, a pokiaľ chodievaš pravidelne k neurológovi a máš aj nález na chrbtici, raz za dva roky by si mohol ísť na 3 týždne aj do kúpeľov, zrelaxovať sa, dať si do poriadku chrbticu.