Som gay..ako ďalej

Príspevok v téme: Som gay..ako ďalej
Marek98

Ahojte :) prosím o vasu radu..som gay mam 21 rokov.Žijem pri mame je sama..ja už pracujem a dosť
si pomáhame..mam ešte 2 súrodencov ale su uz preč.Mama ma veľmi často unavuje otázkou kedy uz privediem domov nejakú holku a ja neviem co nato tak som ticho..je to ako začarovaný kruh a bojím sa co bude nasledovať.Som normál chalan heterolook..mal som vzťah od 19ky ale priatel chcel spoznať mamu..tak sme sa rozišli.Mama nie veľmi znáša gay/lezby ukončili sme to.Prisiel som sa tu vykecať..Su tu chalani a baby ktore daju radu? :)

irga85

bolo by to ľahšie, keby si našiel odvahu a povedal o tom svojej mame. do kedy ju chceš klamať? takto by to nevedela a aspoň by sa s tým už mohla pomaly zmierovať.

jerry74

Je to ťažké, tiež som si tým prešiel. Uľavilo sa mi keď som povedal pravdu. Keď človek nieje sám sebou tak ho to tlačí a dusí... Prijatie možno nebude prívetivé, ale čas to postupne vylieči.

Carie

Raz jej to povedat budes musiet ale na tvojom mieste by som to este odlozila. Az ked sa osamostatnis a budes byvat sam. Tak budes mat aspon zaruku ze ti s tym nebude chodit pilit usi ak to bude zle znasat. Pises ze nema rada gayov tak to asi nebude jednoduche. Prip. sa mozes predtym poradit aj so psychologickou ci v gay poradni ako jej to co najcitlivejsie povedat.

Amon

Tak najlepsie by bolo jej to povedat lebo stale sa skryvat neni bohvie co, ulavi sa ti... Myslis ze by to nejak zle zniesla?