foot fetish

lin123

Poviem to tak po mojom ako to cítim prsia zadok ma na žene tiež velmi vzrušuju proste to chlapa musi vzrušovať aj dlhé krasne nohy. toto všetko ma vzrušuje , ale menej ako bosé chodidla proste rád by som ich voňal :).

HJUNE

Hej no je pravda že su čudnejšie uchylky. Ale neviem či sa toto berie ako uchylka. Myslim akože pohlad na chodidla v silonkach ma vzrušuje rovnako ako pohlad na zadok v tangách alebo na prsia v podprsenke. To je potom každa maličkosť uchylka. Aspoň ja to takto beriem.

lin123

je kopa vela iných uchyliek a horšich oproti ktorým je Foot Fetish úplne nič , navyše si myslím aspoň ja že túto úchylku ma veľa ludí.

Nikolett

Mám takého priateľa. Silonky, minisukne a podpätky nosím viac ako často. Každú chvíľu má ruky na mojich nohách. Nohy ho vzrušujú aj bosé, no oveľa viac ak sú v silonkách. Niekedy to síce trochu lezie na nervy, no podľa mňa sú aj horšie veci, ktoré sa dajú vydržať vo vzťahu ak vám všetko ostatné funguje.

lin123

silonky su krasne na nohach ale ja ostanem vždy radšej pri bosích nohách :). Vyhoniť nohami isto nie , som normalny chalan nie magor

HJUNE

Pripájam sa. Tiež mi tvrdne pri pohlade na chodidla a ešte keď má slečna napriklad silonky tak koniec. Ale take veci ako si nechať vyhoniť nohami alebo ich čuchať a oblizovať tak to nie je pre mňa. Proste čisto ma vzrušuje iba pohlad na ne.

lin123

Ja mám túto uchylku a pri pohľade na pekné ženy ktoré majú obute čierne čižmy mi to nič nerobí :) ale ked vidim pekné ženy ktoré majú bosé nohy tak ma to vzrušuje riadne. Asi od 13 rokov som to začal vnímať riadne :). Neni to pravdepodobne normalne , ale je na svete kopu iných a horších úchyliek ako práve táto. Chcem sa spýtať hlavne aký názor nato máte ostatný.

borec32

Neviem, či to s tým súvisí, ale mňa strašne vzrušuje pohľad na pekné ženy, ktoré majú obuté čierne čižmy. Úplné mňam. :)