Prajem vám šťastný Nový Rok :)

Príspevok v téme: Prajem vám šťastný Nový Rok :)
Tutenstein_xD

Ahojte všetci. Keďže sem chodím už nejaký ten Piatok, tak som vám prišiel popriať šťastný Nový Rok :) aby sa vám plnili priania a hlavne, aby ste boli zdraví a šťastní. Ak ste prežili nejaké situácie počas roka, ktoré vás nejakým spôsobom ťahali ku dnu, alebo ste prežívali smutné, náročné obdobie, tak dúfam, že vás tieto chvíle urobili silnejšími a v ďalšom roku to bude už len lepšie. Samozrejme, že prianie platí aj pre ľudí, ktorí sa starajú o tento web.

Ako sa chystáte tráviť dnešný deň ? Budete v pohodlí domova so svojou rodinou ? Alebo sa chystáte osláviť Nový Rok v spoločnosti so svojimi kamarátmi, kolegami z roboty ? Alebo nejaká rodinná stretávka na chate ? :)

ahjajjaj

Pripravila som deťom raňajky, obed: kapustová polievka, jahňacie mäso, opekané zemiaky, na večeru som im povedala, ako sa robí šunková pomazánka a pomohli všetci, ešte na olovrant misa ovocia a sladkosti. Potom sme pozerali televízor a čítali, o polnoci si štrngli celá rodina šampanské po hymne, a potom vyšli na balkón pozerať ohňostroj a ešte sme sa trochu rozprávali a išli spať.

Hhah

A ozaj, nedá sa tým psom predpísať aj nejaký upojovák, aby mohli silvestra prespať. Som čítala, že tie psy aj umierajú. Ešte aj divá zver.

Cariboo

Zrejme su uz vsetci niekde vonku a chystaju sa dnes vecer oslavovat, aj ja ti prajem stastny Novy rok!

Na tvoju otazku, budem doma. a ty Tutenstein_xD?