Dobrý deň, prosím o radu. Ide o to, že pred istým časom - cca pol roka, sa mi na ľavom líci, dolu v oblasti sánky vytvorili akési červené vyrážky, ktoré príšerne svrbia. Neviem čo to je, prečo to vzniklo a ako sa toho zbaviť. Vyrážky sú len na ľavom líci, čo je veľmi zvláštne, že na pravom ani stopa. Príšerne svrbia, celý deň sa škrabem, až do krvi a nie a nie sa toho zbaviť. Vyskúšala som aj krém Bepanthen, ale nepomohol. Vie mi prosím vás niekto poradiť ako sa toho zbaviť ? Už som zúfalá. Ďakujem za každú radu
Svrbiace vyrážky na tvári
V strese nesprávne funguje tráviaci systém, s ktorým máš asi problém, navyše si aj rukami môžeš prenášať baktérie.Záleží od druhu baktérie za koľko sa dokážeš zbaviť všetkých generácií.
Som praváčka, takže z telefónu to asi nebude. Všimla som si akurát, že po vypití nejakého alkoholu, napr. vína tie vyrážky začnú svrbieť intenzívnejšie, aj žalúdok ma začne príšerne páliť. Neviem, či to má nejaký vplyv aj na to líce, ale takto to pociťujem. Napríklad, počas Vianoc som prvýkrát pila Metaxu a po vypití malého množstva ma príšerne začalo páliť v žalúdku a tie vyrážky tiež svrbeli intenzívnejšie
Pol roka ta to priserne svrbi a nejdes ku koznemu? Ten ti bude vediet najlepsie poradit. Tuna ti podla fotky nepovieme nic, lebo na nej ani poriadne nic nevidiet.
Keita - akne nesvrbi, cize pripravky na akne asi nepomozu.
Keita môže to mať viacero príčin, nesprávna funkcia tráviaceho systému, úbytok či priberanie v danej partii,oblečenie...skús používať na umývanie sójový olej.
Tiez to mam ale na ramenach a neviem z coho uz mesiace :( skusam pripravky na akne z dm a s obsahom konope z lekarne...
Dotýkaš sa tváre často?
alergia na niektorú súčasť mobilného telefónu?