Kandaulizmus

Príspevok v téme: Kandaulizmus
Matko13

Poznáte to? čo si o tom myslíte? Je to môj prípad. Som normálny chalan, žiaden zvrhlík alebo niečo, len mám takúto úchylku. Vzrušuje ma predstava priatelky s niekym inym. Samozrejme nie vždy, keď niesom nadržaný tak vôbec. Ale akonáhle na mňa príde chuť, predstavím si ju s niekym iným a vzrušuje ma to.. Keď pozerám porno predstavujem si že to je ona s niekym inym. Znie to totálne zvrátene ale vzrušuje ma to. Máte niekto podobný "problém"? alebo čo si o tom myslíte?

LajKO

Horšie je keby si to robil alebo predstavoval si s deťmi alebo s matkou,poznám takto narušeného devianta jeho otec sa obesil keď mal 12 rokov jeho matka vie že je psychicky a sexuálne chorý,dokonca keď mu odmietne pozerať takéto obcénne scény tak je agresívny a vyhráža sa aj nožom.Chce ho dať liečiť k sexuológovi psychiatrovi ale on tvrdí že je normálny no radšej ho ani nepúšťa von aby niekomu neublížil aj ju strepal chodila 2 mesiace v obväzoch má túto poruchu ''úchylku v sebe'' no nevie si pomôcť má už skoro 60 rokov ale normálny vzťah nemal.Skutočne takýto sexuálne narušený starý deviant by sa mal liečit.

Matko13

To čo opisuješ je vlastne kandaulizmus.. u mňa je to už niečo viac zrejme. Určite hneď premýšlaš či ťa lúbi atď, ale je to len úchylka.. nič iné za tým nehladaj.. ja by som priatelke zniesol modré z neba, lubim ju, ale mám to proste v sebe.

Nikolett

Je kandaulizmus aj to, keď môj priateľ chce aby som sa predvádzala pred inými mužmi? Páči sa mu, keď ma niekto zvádza na diskotéke alebo na večierku. Napríklad, keď mám na sebe krátku sukňu a tancujem s niekým slaďák a ten dotyčný ma pritom obchytkáva alebo drží za zadok. Alebo keď na pive s jeho kamarátmi ma po pár pohároch niektorý z nich hladká pod stolom po stehne, tak mi povie, že to nič nie je a aby som si vyhrnula vyššie sukňu. Je toho oveľa viac a tiež som z toho niekedy v rozpakoch. Keď som sa ho pýtala, kde má hranicu, tak mi to nevedel povedať. Povedal iba, že určite by sa mu už nepáčilo, keby som mala sex s niekým iným. Je to síce trochu iné ako u teba, ale tiež ho zjavne vzrušuje tá predstava mňa s niekým iným.