Ahojte, neviete niekto, čo to môže znamenať, keď mi skoro stále chutí sladké? Už dlho, asi 4 mesiace, po každom normálnom jedle musím mať niečo sladké, aj pomimo toho..proste mám chvílami pocit, že by som za čokoládu vraždila.. keď si ju dám, na chvílu je pokoj, ale potom zas. Zaujímavé, že som pribrala len kilo.. môže to súvisieť s nejakou chorobou?
dík
strašná chuť na sladké
Existuje veľa príznakov kvasinkovej nákazy celého tela, od páchnuceho dychu cez chronicku únavu, obrovskú chuť na sladké až po bolesti kľbov a svalov, migrény.Okrem vaginálnej infekcie su ďalšími častými hubovými prejavmi rozne kožne vyražky, plesňove ochorenie nechtov a aftózny zápal ústnej sliznice, ktorý navonok vyzerá ako biely povlak na jazyku a vnútornej strane líc. Jedným z častých ukazovateľov premnoženia kvasiniek v celom organizme je však jazyk. Čim výraznejši je biely povlak, tým viac kvasiniek sa v tele pravdepodobne premnožilo.
lesk.zoznam.sk
posúď sama, či máš aj iné príznaky
podla mna je to zvyk, zvykla si si na to a ostavas zavisla :-).ale super je ze nepriberas z toho.
no podla mna ti moze chybat nejake latka...zelezo, chrom...alebo neviem co. pricin moze byt vela. Aj vtedy je chut na sladke, ked sa drzi nejaka dieta a mas malo energie.
jeejo, dik za rychlu odpoved a - co s tymi kvasinkami? ako to zistim ci to je naozaj ich premnozenie a co potom s nimi? :(