mam to skúsiť?

Príspevok v téme: mam to skúsiť?
Anonymmm

dobrý deň mam jeden problém. mam veľmi dobrého kamaráta je to zároveň aj môj spoluziak. poznáme sa od septembra pretože sme nastúpili do novej skoly. veľmi si rozumieme a smejeme sa a sme si v niektorých veciach hrozne podobní. po nejakom čase sa do mna zaľúbil... hovorí mi aka som skvelá baba a že chce so mnou vážny vzťah. naozaj má má strašne moc rad až prehnane. ja som mu stále hovorila že sme iba kamarati a že sa na vzťah necítim. no potom prišlo to najhoršie a to, že keď sme boli obidvaja v nálade, tak sme sa nie raz pobozkali, držali za ruky, objímali. on sa ešte viac zaľúbil a aj u mna tie city vzrástli ale stále nie do takej miery aby som s ním bola. ja ho mam naozaj rada. strašne rada s ním chodím von ale zatiaľ ho beriem stále iba ako najlepšieho kamaráta. aj keď s kamarátom by som sa nikdy nebozkavala ani nič podobne.. som z toho sama mimo pretože na jednej strane ho chcem ale na druhej nie. dnes s ním idem von a ja rozmýšľam, či to mam s ním skúsiť alebo to mam nechať tak.

Cherry

Ked s ním chceš byť, tak s ním buď - dal ti najavo, že on chce. Keď s ním chceš byť kamoška, tak sa tak chovaj, nedržkaj sa za ruky, nebozkávaj sa s ním a podobné veci. Ak nedokážeš ani jedno z toho tak ukonči kontakt - lebo chalan sa bude strašne trápiť a nakoniec sa z neho stane jeden z tých zranených zatrpknutých chlapov čo kvôli jednej nadávajú na všetky ženy aké sú manipulatívne a tak podobne - možno. Lebo momentálne to vyzerá, že ho z tvojej strany len využívaš aby si sa necítila sama. Ale na vzťah ti nie je dosť dobrý. Tak buď - alebo. Takto sa zbytočne patláte a motáte v kruhu, ktorý nikam nevedie. On sa trápi a ty sa cítiš strašne zmätená.

ahjajjaj

keď Ťa to má bolieť, tak mu to nehovor, nechoď proti sebe samej. On má na mysli podľa mňa taký vážny vzťah, že nie zo srandy alebo len tak na chvíľu. A nie taký, že sa chce oženiť a mať hneď deti. Ak sa s ním cítiš dobre, buď s ním, s tým, že mu povieš, že veď budete spolu a uvidíte, ako si budete rozumieť a ako sa to vyvinie. Keby pre Teba bol iba kamarát, zrejme by si sa s ním nebozkávala. Chceš sa s ním ešte objímať a bozkávať? Páčilo sa Ti to? Chceš to ešte s ním zažiť? Či radšej nie, lebo tam bolo niečo v tom, čo Ti prekážalo? Na toto si odpovedz a rozhodni sa podľa toho.

zena

Musíš pre vlastné dobro počúvať HLAVU, NIE srdce!!! Ste na hranici zákona, čo sa týka "vážneho vzťahu". Nevieš ako to dopadne, takže si dopredu nevytváraj scenáre. Nakoniec ťa to vôbec nemusí bolieť - buď to pochopí a bude ťa REŠPEKTOVAŤ alebo nepochopí, a potom ti nestojí za to, aby sa kvôli nemu trápila. Budeš presne vedieť, o čo mu išlo! Zapamätaj si jedno: "Si to ty, kto ROZHODUJE, kam sa vzťah posunie, čo dovolíš svojmu chlapcovi. Platí to pre všetky prípady!"
Taký chlapec, s ktorým ti bude dobre a bude ťa ľúbiť pre TEBA SAMU, ten si na teba rád počká a bude čakať dovtedy, kým budeš pripravená. A ty pripravená ešte nie si.

zena

Si rozumné dievča, ty sa vo svete nestratíš. Vidím, že chápeš význam slova "vážny". : )
To máš tak, že chlapci sú z Marsu a my dievčatá z Venuše, preto ho nechápeš.
Nikdy sa nedaj prehovoriť na "vážne" veci skôr ako dospeješ a aj vtedy si to dobré zváž. Následky takéhoto rozhodnutia by si musela potom znášať ty, nie on. Len ty, tvoji rodičia...
Máš pred sebou svet, ktorý sa ti začal otvárať, spoznávaj ho a nedovoľ nikomu, aby ťa obral o tento čas. Čas dospievania, užívania... Nič nezmeškáš, ostatné na teba počká.
Nájdeš aj vhodné slová, aby si mu vysvetlila svoj postoj. Ak to nepochopí alebo bude aj naďalej na teba naliehať, tak ho pošli kade ľahšie. Nie je to ten pravý pre teba, aj keď ti je s ním dobre. TY si zaslúžiš niečo iné, niečo lepšie, niečo viac. Držím ti päste! : )

Anonymmm

neviem ako to mam jemu vysvetlit...nechapem preco chce vážny vzťah normálne jak keby sa mame hned brat. pritom nikdy nemal frajerku ani nič vážnejšie.

Parker

Rob to, čo CHCEŠ.

Vzťahy nemajú vznikať spôsobom "OK, tak dnes 29.12.2019 o 14:45 začneme spolu chodiť". Buď obaja chcete to isté a cítite to alebo to neriešte. Je to na tebe, berieš ako ho ako kamaráta, tak to musí u teba prísť postupne.