Co to môze znamenat

Príspevok v téme: Co to môze znamenat
Filomenka123456

Ahoj, ja viem ze takych tem tu uz je asi milion ale rada by som skusila najst radu aj ja. Snazime sa s priatelom o babo a nejak sa nam nedari... poslednu ms som mala 22.11. a ked mala prist dalsia tak mi 3 dni meskala pritom mavam pravidelnu a dokonca som tento krat mala velmi slabu ak zajdem do detajlov tak prvy den nic druhy den krvy asi tak na "2 tampony" no a potom 2 dni nic mali sme sex asi tak na stvrty den a po sexe som zasa zbadala trochu krvy ale vo väcsine to bol iba hnedy vytok ... a to ja pravidelne mavam tak ze prve dva dni zomieram v krcoch a mavam dost silnu memstruaciu ktora mozno tak na piaty siesty den zoslabne a teraz toto takze vazne neviem chcem sa spytat ci by som mohla byt tehotna alebo ci je tu niekto kto to mal takto podobne v tehotenstve? (Ano viem mam si urobit test alebo ist k lekarovi ale bojim sa sklamania zasa preto sa pytam tu ze ci by mohla byt aspon mala nadej)
Dakujem :-)

jeanValjean

To je fajn,že tam je iskra.Určitým spôsobom je to však aj mechanická záležitosť ktorá je podstatná a pre väčšiu úspešnosť by mala byť dodržaná.

Filomenka123456

@jeanValjean
Tak aj ked uz sa dlhsiu dobu snazime bez uspechu stale je tam vasen iskra a je to z lasky nie len mechanicka zalezitost

jeanValjean

Určitá miera úspešnosti závisí od spoločnej túžby, tá sa prejavuje aj v samotnom akte.Ako to prebieha z tvojej a z jeho strany?

Filomenka123456

@Tomaas 12345
Podvahu nemam bojovala som isty cas stymto problemom ale pibrala som a teraz mam idealnu vahu na svoju vysku :-)

Filomenka123456

@jeanValjean
hej som si ista tak z mojej strany urcite a z jeho myslim ze tiez hej inak by sa asi nesnazil somnou o dieta

Parker

Ano vieš, že by si mala ísť k lekárovi, tak choď :) Tu na fóre nefunguje žiadny gynekológ na diaľku, tak je zbytočné konšpirovať.