Nebankovka, ako sa brániť

Príspevok v téme: Nebankovka, ako sa brániť
kava92

Ahojte, chcel by som poprosiť o radu, z určitých dôvodov som bol nútený si požičať, požičal som si od spoločnosti minipôžička.sk, bohužiaľ som sa dostal do situácie, že nie som schopný platiť celú sumu naraz, písal som im veľakrát, že chcem platiť dlh a či by bol možný splátkový kalendár, ale to zamietli, vraj to môžem hradiť po častiach, ale že sa mi každým dňom bude dlžná suma zvyšovať. No keď im zavolám, nedá sa s nimi baviť, dookola to isté, že chcú celú sumu naraz uhradiť a točia o tom istom, že to dajú na políciu, ako úverový podvod, že pošlú na mňa exekútora a podobne, absolútne sa s nimi nedá dohodnúť a ani rozprávať, rozprávajú dookola o tom istom, nezaujíma ich žiadne riešenie, stále sa len vyhrážajú a nemajú záujem to riešiť normálne, Ako mám postupovať v takomto prípade, aby to nedali niekam na súd?? Mám im posielať aspoň nejaké malé sumy, koľko sa mi bude dať??

Pred pár dňami som o tejto spoločnosti našiel článok, že nemajú licenciu Národnej banky Slovenska a nemali by ponúkať úvery na Slovensku, majú licenciu iba na poskytovanie pôžičiek v Česku.